Goudstaaf 500 gram

Goudstaaf 500 gram

banner-goudbaar

Bij Goudwisselkantoor koopt u goudstaven in diverse gewichten. Een goudstaaf van 500 gram hoort bij de grotere goudstaven. De staaf bevat 500 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudstaven aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudstaaf van 500 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Staven van 500 gram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. U kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare goudstaven

De goudstaven van 500 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de staaf.

Goudstaaf van 500 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Wilt u de toekomst zeker stellen en uw vermogen voor een deel in goud omzetten? Goudwisselkantoor biedt u advies over het aankopen van goud. Zo ook voor deze 500 gram goudstaaf. Breng een bezoek aan een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudstaaf 500 gram