Antiek goud

Antiek goud

Antiek gouden voorwerpen bestaan vaak uit sieraden, (zak)horloges of andere kleine voorwerpen. Heeft u een dergelijk voorwerp in bezit en overweegt u het van de hand te doen? Laat dan uw gouden voorwerpen taxeren bij Goudwisselkantoor. Uw antiek goud kan veel geld opleveren!

Antiek goud verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt allerlei gouden voorwerpen. Zowel compleet als incompleet en defect. Wij bepalen voor uw de waarde en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden en wilt u het verkopen? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.

Antiek goud in dagelijks gebruik

Antiek goud komt vaak voor in de vorm van sieraden en (zak)horloges. Goud was vroeger ook kostbaar. Sieraden werden vaak alleen bij bijzondere gelegenheden gedragen zoals bij een bruiloft of bij de kerkgang op zondag. De heren droegen een zakhorloge bij hun kostuum.

Goud of verguld?

Heeft u oude gouden voorwerpen die u niet meer gebruikt? Of waar u geen bijzondere waarde (meer) aan hecht? Dan kan het interessant voor u zijn om het te verkopen. De opbrengst kunt u investeren in iets waar u wel veel plezier van heeft. Twijfelt u of uw antieke voorwerpen van goud zijn? Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met goud. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie

Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en u kunt er zonder afspraak terecht. Verkoopt u de gouden voorwerpen? Dan betalen we u direct contant uit.

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Antiek goud