Exclusieve merkhorloges

Exclusieve merkhorloges

Exclusieve merkhorloges van bijvoorbeeld Rolex, Omega, IWC, Cartier en Breitling zijn wereldwijd bekend. Heeft u een exclusief merkhorloge, maar overweegt u deze te verkopen? Dan is een bezoek aan Goudwisselkantoor in de buurt aan te raden!

Exclusieve merkhorloges verkopen?

Goudwisselkantoor taxeert en koopt al jarenlang exclusieve merkhorloges. Of het nu gaat om een gouden Rolex, een Chopard met diamanten of in de sportwereld bekende Tag Heuer horloges, Goudwisselkantoor kent de exclusieve merkhorloges en betaalt een reële prijs. Gebruikt u uw merkhorloge niet (meer) of vindt u hem persoonlijk niet meer mooi? Kom naar één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt voor een vrijblijvende taxatie van uw merkhorloge.

Over exclusieve merkhorloges

Exclusieve merkhorloges kennen vaak een lange geschiedenis. Pioniers uit de geschiedenis van horloges zijn in de 18e en 19e eeuw begonnen met urenlange, nauwkeurige handarbeid. Zwitserland is zo’n beetje de bakermat van de horloge industrie. Om horloges te maken die enigszins op tijd liepen, was lange tijd van experimenteren en ontwikkelen nodig. Zo zijn de precisie uurwerken ontstaan, die vandaag de dag nog gebruikt worden. Zo ontstonden ook de exclusieve horlogemerken als Patek Philippe, Audemars Piguet, Omega, IWC en Jaeger Le Coultre. In de loop der jaren zijn er verschillende exclusieve horlogemerken bijgekomen. Allen maken ze horloges die uitblinken in techniek, precisie, afwerking of design. De waarde van exclusieve horloges kan oplopen tot wel tienduizenden euro’s.

Kosteloze taxatie

Kom naar het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. We taxeren uw merkhorloge vrijblijvend en kosteloos. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht. U bent van harte welkom.

Exclusieve merkhorloges