Goud

Goud

banner-goudbaar

Goud kopen bij een betrouwbare en discrete partij? Goudwisselkantoor heeft een landelijke dekking en dus is er altijd een kantoor en adviseur bij u in de buurt. Daarnaast zijn er geen lange levertijden en kan er direct of binnen enkele werkdagen fysiek goud worden gekocht.

Goudwisselkantoor werkt met LBMA-gecertificeerde baren. Deze baren hebben een Good Delivery-status en zijn zowel nationaal als internationaal te verhandelen. Verder zijn er natuurlijk ook de bekende beleggingsmunten verkrijgbaar zoals de gouden tientjes, Krugerrands, Maple Leafs, etc.

Het kopen van goud is in de afgelopen jaren in populariteit toegenomen. Particulieren maken gebruik van de diverse mogelijkheden die er zijn binnen het goud. Zo kunt u kiezen voor de aanschaf van internationale beleggingsmunten of juist de keuze maken voor de nationale beleggingsmunt. Bent u meer geïnteresseerd in goudbaren? Ook dan bent u bij het Goudwisselkantoor aan het juist adres.

Gouden munten kopen

Het kopen van gouden munten biedt meer variatie in het zekerstellen van uw vermogen. Er zijn diverse mogelijkheden, waaronder zowel nationale als internationale beleggingsmunten. Op nationaal niveau zijn de gouden tientjes erg interessant om als beleggingsmunt te kopen. Internationaal zijn de Krugerrand, Maple Leaf en Golden Eagle het meest voorkomend. Beide opties garanderen edelmetaalproducten met een zeer hoog goudgehalte dat oploopt tot een zuiverheid van 99,99% goud. Daarnaast zijn deze munten bekend en dus goed verhandelbaar in de markt.

Goudstaven kopen

Alle goudstaven die worden geleverd zijn gegoten of geslagen in fijn goud met de zuiverheid van tenminste 99,99%, ook wel aangemerkt als 999/1000. Deze goudbaren zijn LBMA-gecertificeerd en dus internationaal verhandelbaar. Daarnaast zijn ze volledig vrijgesteld van btw. De reden hiervoor is dat een goudstaaf met deze zuiverheid onder de noemer beleggingsgoud valt. Kleinere beleggers kopen goudstaven van vijftig of honderd gram. Bij een grotere hoeveelheid wordt vaak gekozen voor de goudstaaf van een kilogram.

Goudstaven zijn er in verschillende gewichten: 1 gram, 2,5 gram, 5 gram, 10 gram, 20 gram, 31,1 gram (= 1 Troy ounce) 50 gram, 100 gram, 250 gram, 500 gram, 1000 gram en zelfs goudstaven van 12,5 kilogram worden gemaakt.

Vrijblijvend advies bij Goudwisselkantoor

Is het kopen van goud voor u interessant? Wellicht als belegging of als zekerstelling van het vermogen. Onze adviseurs in onze kantoren wisselen in ieder geval graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van beleggen in goud. U bent van harte welkom in onze kantoren voor de directe aankoop van goud, en uiteraard voor vrijblijvend advies.

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goud