Goudstaaf 250 gram

Goudstaaf 250 gram

banner-goudbaar

Bij Goudwisselkantoor koopt u goudstaven in diverse gewichten. Een goudstaaf van 250 gram hoort bij de grotere goudstaven en wordt veel verhandeld. De staaf bevat 250 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudstaven aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudstaaf van 250 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Wilt één staaf aankopen? Of wilt u meerdere staven combineren of met regelmaat goud aanschaffen? Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Staven van 250 gram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. U kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare goudstaven

De goudstaven van 250 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de staaf.

Goudstaaf van 250 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Goudstaaf 250 gram