Zilveren sieraden

Zilveren sieraden

Goudwisselkantoor koopt al jaren zilver en zilveren juwelen

Uw oude juwelen zijn geld waard. Wellicht heeft u nog juwelen uit een erfenis verkregen die u zelf niet zult dragen of die welke kapot zijn. Deze juwelen liggen vaak al een hele tijd in uw kast. Spijtig want deze juwelen kunt u namelijk verkopen in een van onze kantoren. Bovendien is met het groeiende aantal inbraken uw juwelen in de kast laten liggen ook niet de beste optie. Het verkopen van u sieraden is zeker de moeite waard omdat de prijs van zilver de laatste jaren flink is gestegen.

Wat voor juwelen kopen wij?

Als Goudwisselkantoor kopen wij alle soorten juwelen. U kunt bij ons terecht met zilveren kettingen, zilveren oorbellen, zilveren armbanden, zilveren bedels, zilveren ringen, zilveren hangers of broches. Zilveren horloges kopen wij ook aan. Voor meer informatie over horloges willen wij u doorverwijzen naar de pagina horloges.

Wat zijn mijn juwelen waard?

De goud- en zilverprijs is de laatste tien jaar flink gestegen. Door de stijging van de koersen is het nu zeker de moeite waard om uw oude en kapotte sieraden om te wisselen voor geld. De waarde van uw juwelen is afhankelijk van het gehalte. Juwelen zijn gemaakt in verschillende karaten. Het karaat bepaalt dan ook de prijs per gram. Goudwisselkantoor verrekend altijd naar de actuele marktprijs.

Hoe werkt het verkopen van mijn juwelen?

Bij een bezoek in een van onze locaties zal onze taxateur u verwelkomen in ons kantoor. Onze kantoren zijn voorzien van alle privacy. Niets verkopen aan een balie maar integer in een private ruimte. Onze kantoren zijn beveiligd met camerabewaking zodat uw en onze veiligheid optimaal gegarandeerd is.
Onze taxateur zal uw sieraden testen op echtheid. In deze test wordt het gehalte bepaald. Wanneer deze test afgerond is, worden uw sieraden gewogen. Het toetsen en wegen gebeurt allemaal in uw aanwezigheid. Zo kunt u eventueel vragen stellen aan de taxateur.

Waarom zilver bij Goudwisselkantoor verkopen?

Bij het Goudwisselkantoor bieden wij goede prijzen voor uw oude zilveren juwelen. in onze kantoren wordt u ontvangen in een veilige omgeving en waar uw privacy voorop staat. Onze taxateurs zullen uw zilveren juwelen testen en beoordelen in uw aanwezigheid. Rekening houdend met de internationale zilverkoers zullen wij u een bod doen op uw oude zilveren juwelen. Wanneer uw zilveren juwelen meer waarde hebben dan de zilverwaarde, bijvoorbeeld Buddha Too Buddha of Pandora, zal de taxateur daar rekening mee houden.

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilveren sieraden