Geld wisselen

Binnenkort naar het buitenland? Wissel gemakkelijk en snel vreemde valuta. Haal uw bestelling op bij één van onze 150 locaties. Ook voor het terugwisselen van buitenlands geld naar euro’s kunt u daar bij ons terecht. *Sommige valuta’s zijn niet beschikbaar voor België. Wijzig dan uw bestelling of neem contact met ons op.

Bekijk onze locaties Contact opnemen
Bestel buitenlandse valuta
Hoeveel wilt u wisselen?
EUR
=
1 EUR =
Hoe werkt het?
Uitgebreide valuta keuze
Gereguleerd door FSMA
Overgebleven valuta terugwisselen

Welke valuta kan ik bij Goudwisselkantoor bestellen?  

Bent u benieuwd welke valuta u bij ons kunt bestellen? Bekijk de beschikbare valuta in onze online bestelmodule. Twijfelt u hoeveel u precies nodig hebt? Kom langs op een van onze locaties of neem contact met ons op. Wij helpen u graag op weg naar een goed voorbereide vakantie.

Dankzij ons ruime assortiment kunt u bijna alle valuta bestellen bij Goudwisselkantoor. Bepaalde valuta hebben we direct op voorraad op de locatie. Alle andere buitenlandse valuta kunnen we voor u bestellen. Bestel daarom op tijd uw valuta of neem contact met ons op om te informeren naar de beschikbaarheid.

  Voor de meest populaire reisbestemmingen kunt u in de meeste gevallen de valuta direct ophalen op de door u gekozen kantoorlocatie van Goudwisselkantoor. Enkele voorbeelden van veelgevraagde buitenlandse valuta vindt u hier rechts.

  Alle andere valuta die u in onze bestelmodule vindt, kunnen wij voor u bestellen. Dit geldt ook voor minder bekende of minder populaire reisbestemmingen zoals de Bahama’s, Bahrein, Barbados, Botswana, Brunei, Chili, de Dominicaanse Republiek, Kenia, Oman, Namibië, Jamaica, Taiwan en Uruguay.

  Bestellen en beschikbaarheid

  Buitenlands geld bestellen kan zowel online via onze handige bestelmodule als fysiek op een van onze locaties. Houd er rekening mee dat sommige valuta niet direct beschikbaar zijn op de vestiging die u voor het afhalen kiest. Wij bestellen deze dan speciaal voor u. De bestelmodule geeft aan op welke datum u de bestelde valuta kunt ophalen bij de gekozen vestiging, rekening houdend met de levertijd.

  Voor minder gangbare valuta adviseren wij u contact met ons op te nemen, zodat u tijdig in het bezit bent van uw buitenlands geld. U kunt ons bereiken via het contactformulier of door ons te bellen.

   Geld wisselen voor vakantie
   Op meer dan 150 locaties

   Geld wisselen bij Goudwisselkantoor

   Stap voor stap uitleg: Eenvoudig buitenlandse valuta bestellen bij Goudwisselkantoor   

   Heeft u uw vakantie of zakenreis al gepland? Dan kunt u nu uw vakantiebudget vaststellen en het gewenste bedrag aan contant buitenlands geld bestellen. Ontdek hier hoe u eenvoudig gebruik kunt maken van de handige online bestelmodule van Goudwisselkantoor in slechts vijf eenvoudige stappen:   

   Stap 1: kies het gewenste bedrag in de buitenlandse valuta of euro

   In onze handige online bestelmodule kunt u het benodigde bedrag selecteren in de gewenste valuta of euro. Voer het bedrag in euro’s in en de module berekent meteen hoeveel buitenlandse valuta u hiervoor ontvangt.

   Stap 1: kies het gewenste bedrag in de buitenlandse valuta of euro

   Stap 2: selecteer een wisselkantoor bij u in de buurt, waar u uw bestelling wilt ophalen

   Gemak staat voorop. Kies een Goudwisselkantoor-vestiging in de buurt waar u uw bestelling wilt ophalen. Met meer dan 150 locaties is er altijd een kantoor in de buurt.

   Stap 2: selecteer een wisselkantoor bij u in de buurt, waar u uw bestelling wilt ophalen

   Stap 3: kies de datum voor het ophalen van uw bestelling

   Na het selecteren van de kantoorlocatie kunt u een geschikte datum kiezen om uw bestelling op te halen.

   Stap 3: kies de datum voor het ophalen van uw bestelling

   Stap 4: bevestiging en informatie  

   Na het afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met alle relevante informatie, inclusief de ophaaldatum. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op door ons een e-mail te sturen of ons te bellen.   

   Stap 4: bevestiging en informatie  

   Stap 5: ophalen van uw valuta

   Op de afgesproken datum staat uw bestelling klaar bij het door u gekozen Goudwisselkantoor. Onze medewerkers helpen u graag en overhandigen discreet en snel uw buitenlands geld.

   Stap 5: ophalen van uw valuta

   Vreemde valuta over? Wisselen naar euro’s of behouden?

   Bent u terug van uw reis en heeft u nog buitenlands geld over? Wat kunt u het beste doen met deze vreemde valuta?

   Wisselen naar euro’s of behouden voor een toekomstige reis? We bespreken hieronder beide opties en helpen u de juiste keuze te maken.

    Vreemde valuta

    Optie 1: Wisselen van vreemde valuta naar euro’s
    De wisselkoers speelt een belangrijke rol bij het omwisselen van vreemde valuta. De waarde van uw valuta kan fluctueren ten opzichte van de euro. Controleer van tevoren de actuele wisselkoers voordat u uw buitenlands geld wisselt.

    Optie 2: Buitenlands geld bewaren voor een toekomstige reis
    Heeft u plannen om binnenkort weer te reizen naar hetzelfde land? Dan kan het voordelig zijn om uw vreemde valuta te bewaren. U bespaart hiermee de kosten van opnieuw wisselen.

    Factoren die u kunt overwegen:
    Reisplannen: Gaat u binnenkort weer naar het land waar u de valuta heeft gekocht?
    Financiën: Hoeveel vreemde valuta heeft u over? Heeft u het geld op korte termijn nodig?

    Tip: Oude bankbiljetten worden regelmatig vervangen door nieuwe. Controleer of uw biljetten nog geldig zijn in het land waar u naartoe wilt reizen. U kunt altijd contact met ons opnemen of langskomen bij een van onze locaties om hier meer informatie over te krijgen.

    Hulp nodig bij het maken van uw keuze?
    Wij kunnen u helpen met het maken van de juiste keuze. We luisteren naar uw wensen en informeren u over de beste optie. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw vreemde valuta te wisselen.

    Geld Wisselen voor vakanties of zakelijke transacties.  

    Of u nu een ontspannen vakantie of een belangrijke zakenreis aan het plannen bent, bij Goudwisselkantoor kunt u altijd terecht voor het wisselen van uw buitenlands geld. Veel buitenlandse bestemmingen hebben hun eigen valuta. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment om aan al uw reisbehoeften te voldoen.

    Staat uw langverwachte vakantie naar Thailand, Jamaica of een andere verre bestemming op de planning? De accommodatie is al geregeld en de vlucht is betaald. Dan wilt u natuurlijk ook wat Thaise baht, Jamaicaanse dollars of Dominicaanse peso’s bij de hand hebben voordat u vertrekt. Bij Goudwisselkantoor kunt u moeiteloos uw euro’s wisselen naar de gewenste valuta en met een gerust hart op vakantie of zakenreis gaan. Maak gebruik van onze online bestelmodule en bestel tijdig uw valuta.

     Bestel direct uw valuta
     Zakenreis-geld-wisselen

     Waarom geld wisselen bij Goudwisselkantoor? 

     • Onze vestigingen zijn altijd bij u in de buurt, waardoor u snel en eenvoudig toegang heeft tot onze service, waar u ook woont;
     • Onze transacties vinden plaats in een veilige, afgesloten ruimte, waardoor u volledige privacy en gemoedsrust ervaart tijdens uw bezoek;
     • Ruim assortiment aan valuta bij Goudwisselkantoor, zodat u altijd de juiste valuta kunt krijgen voor uw reisbehoeften;
     • Goudwisselkantoor is gereguleerd door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten en staat geregistreerd als een betrouwbare wisselinstelling, zodat u kunt vertrouwen op onze expertise en service.