Direct buitenlands geld bestellen!

Bestel direct uw vreemde valuta online. Gemakkelijk en veilig af te halen bij Goudwisselkantoor

Bestel direct

Goed voorbereid op reis

Veilig en snel > Scherpe wisselkoers > Alle bekende valuta

Bestel direct

Geld wisselen

Bij Goudwisselkantoor kunt u geld wisselen op meer dan 140 locaties in België, Nederland en Duitsland. Onze kantoren kopen meerdere buitenlandse valuta in uit Europa en andere werelddelen. Heeft u nog geld over van een vakantie of zakenreis? Goudwisselkantoor voert particuliere en zakelijke transacties uit en is officieel erkend door de FSMA. Uw geld vertrouwd wisselen doet u bij Goudwisselkantoor.

Bestel direct online

Geld-wisselen-bij-Goudwisselkantoor

 

Buitenlands geld wisselen

Buitenlands geld inwisselen wordt steeds moeilijker. Banken en andere instellingen zijn gestopt met het wisselen van buitenlandse valuta en munten. Best vervelend als u een reis heeft gemaakt naar een land buiten de EU-zone en nog buitenlandse valuta over heeft. Iedereen kent het wel, net wat meer buitenlands geld meegenomen of gewisseld dan nodig was. Goudwisselkantoor maakt het voor u mogelijk buitenlands geld in te wisselen tegen euro’s. Geld wisselen kan erg makkelijk en snel. Kijk op onze pagina bestellen om direct uw valuta te wisselen en voor een overzicht van alle beschikbare valuta’s.

Munten wisselen uit het buitenland

Wilt u munten wisselen uit het buitenland? Naast bankbiljetten wisselen kunt u bij Goudwisselkantoor ook muntgeld wisselen. Dat is uniek te noemen aangezien de meeste wisselkantoren dit niet doen. Bij Goudwisselkantoor kunt u méér dan 10 soorten muntgeld wisselen uit het buitenland. Meest voorkomende munten zijn Amerikaanse dollars, Zwitserse franken en Engelse ponden. Wilt u weten welke buitenlandse munten inwisselbaar zijn? Kom dan snel langs bij een Goudwisselkantoor in uw buurt.

Oud geld wisselen

Naast alle courante valuta kopen wij ook oud buitenlands geld. Met dit geld kunt u niet meer betalen. Goudwisselkantoor koopt oude bankbiljetten en munten. Bijvoorbeeld Duitse marken of Belgische franken. Valuta die niet meer wordt gebruikt in het betalingsverkeer kan bij Goudwisselkantoor wel nog worden ingewisseld. Toch zonde als het in een pot of lade ligt terwijl u er wel euro’s voor kunt krijgen.

Belgische frank wisselen

Bij het Goudwisselkantoor kunt u Belgische franken wisselen voor euro’s. De Belgische frank is een oud betaalmiddel wat werd gebruikt voor de invoering van de euro. Er zijn nog vele franken bij mensen thuis. Bewaard, gespaard of vergeten in te wisselen. Het Goudwisselkantoor biedt u de mogelijkheid Belgische franken te wisselen in de vorm van bankbiljetten en munten. Niet alle franken zijn nog in te wisselen dus kijk op onze website of vraag ernaar bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Geld wisselen op meer dan 140 locaties

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met meer dan 140 vestigingen in Nederland, België en Duitsland. Door dit aantal kantoren is er altijd wel een kantoor in uw regio te vinden. Neem al uw buitenlands geld mee! In de kantoren zal de waarde van uw geld voor u worden uitgerekend en cash worden uitbetaald. Nu direct geld inwisselen? Klik hier voor een Goudwisselkantoor in uw regio en plan uw route!

KANTOOR IN DE BUURT Bestel valuta