Zilver

Zilver

Bent u nog in het bezit van zilveren munten, baren, sieraden of een zilver servies? Ook hiermee kunt u terecht bij één van onze Goudwisselkantoren. De zilverkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om zilver te verkopen. Bij Goudwisselkantoor taxeren we uw zilveren bezittingen vrijblijvend.

Zilveren munten verkopen

In België zijn in het verleden veel zilveren munten uitgebracht: de zilveren franks. Deze munten zijn niet meer in te wisselen bij de bank. Maar u kunt er nog wel mee terecht bij Goudwisselkantoor. Dat geldt ook voor de Nederlandse zilveren munten (guldens, rijksdaalders, tientjes, 50 guldenmunten) en de Zwitserse en Franse zilveren franks. Natuurlijk zijn er nog veel meer zilveren munten geslagen. Bekende voorbeelden zijn de Amerikaanse ‘Silver Eagle’ of de Canadese ‘Maple Leaf’.  Zilveren munten en zilveren penningen kunnen een behoorlijke waarde bevatten.

Zilveren baren verkopen

Hebt u in de afgelopen periode in zilveren baren belegd? Dan is het nu een goed moment om uw baren om te zetten in geld. Mede door de sterke stijgingen in de afgelopen periode is het op dit moment zeker interessant.

Zilveren voorwerpen verkopen

Ook kunt u bij ons terecht voor taxatie van zilver bestek, zilver servies en zilveren siervoorwerpen als zilveren kandelaren, zilveren theepotjes etc. Wij bepalen voor u de waarde. Ga naar één van de Goudwisselkantoren bij u in de buurt, en ontdek wat uw zilver waard is.

Zilver