Goudstaaf 1000 gram

Goudstaaf 1000 gram

Goudstaven bestaan in veel verschillende soorten. Deze staven worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudstaven makkelijk verhandelbaar. Een goudstaaf van 1000 gram is één van de meest voorkomende formaten.

Goudstaaf van 1000 gram verkopen?

Heeft u een goudstaaf die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een ernstige prijs voor uw goudstaven. En we betalen u direct uit.

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudstaven omgezet. Baren bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn de meest zuivere vorm van goud. Staven van 1000 gram en 31.1 gram zijn de meeste verhandelde exemplaren. Goudstaven van 12,5 kilo worden vooral door banken en overheden gebruikt.

Betrouwbare goudbaren

Goudstaven worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de staaf.

Vrijblijvende taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudstaaf? Dan betalen we u direct uit.

Goudstaaf 1000 gram