Horloges

Horloges

Een horloge verkopen, dat doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Voordat u uw horloge gaat verkopen, wilt u ongetwijfeld weten wat u in huis hebt. Bij Goudwisselkantoor bent aan het juiste adres voor uw horloges. Al meer dan 30 jaar zijn we actief in de in- en verkoop van goud en zilver, sieraden en allerhande verzamelobjecten. We taxeren ook waardevolle horloges en kopen deze, indien gewenst, graag van u over. U kunt bij ons de volgende horloges verkopen:

Gouden en zilveren horloges

Wilt u een gouden of zilveren horloge verkopen? Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle soorten gouden en zilveren horloges. Zowel in goed werkende staat als horloges die een mankement hebben. Heeft u een gouden horloge die al jaren ongebruikt in de kast ligt? Of heeft u een zilveren horloge uit een erfenis of van een jubileum? Wij kopen deze horloges graag van u. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvende taxatie!

Exclusieve merkhorloges

Onder polshorloges zijn bijzondere exemplaren te vinden. Horloges van merken zoals Rolex, Cartier, Breitling, Patek Philippe en Omega zijn bekende voorbeelden. Heeft u een exclusief merkhorloge dat u wilt verkopen? Goudwisselkantoor koopt en veilt exclusieve merkhorloges. Kom voor een vrijblijvende taxatie naar een van onze kantoren en breng –indien aanwezig- de originele verpakking van het horloge en het certificaat van echtheid mee.

Bent u benieuwd welke merkhorloges u onder andere bij ons kunt verkopen? Of wilt u meer informatie over het verkopen van uw horloge? Kijk dan eens op onze speciale horlogewebsite www.horlogewisselkantoor.nl.

Antieke zakhorloges

U kent deze antieke horloges misschien wel van vroeger: zakhorloges die de mannen op zak hadden. Van prachtig versierde exemplaren tot doorsnee zakhorloges met een zilveren of gouden ketting.

Deze antieke zakhorloges kunnen verzamelwaarde hebben. Heeft u een dergelijk antieke zakhorloge en overweegt u deze te verkopen? Onze taxateurs vertellen u graag meer over de waarde van uw horloge. Kom daarom langs bij Goudwisselkantoor bij u in de buurt voor een geheel vrijblijvende taxatie. Indien u wilt, kunt u het horloge ook direct verkopen.

Horloge verkopen bij Goudwisselkantoor

Met ruim 70 kantoren in Nederland en België is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt. U kunt zonder afspraak terecht en taxatie van uw horloge is kosteloos en vrijblijvend. U bent van harte welkom.

Horloges