Gouden horloges

Gouden horloges

Uw pols horloge verkopen tegen contact geld

Uw oude horloge kan geld waard zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude gouden of zilveren horloge te verkopen voor contant geld. Heeft u nog een gouden merkhorloge liggen die u niet meer draagt? Is uw polshorloge kapot en wilt u deze niet meer laten repareren? Goudwisselkantoor is de inkoper van polshorloges en zakhorloges.

Gouden merk horloge verkopen?

Heeft u een gouden Rolex of bijvoorbeeld een gouden Omega horloge die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor is al jaren lang actief in de inkoop van gouden merk horloges. Sommige luxe merk horloges zijn meer waard dan u denkt. Onze taxateurs kunnen voor u de waarde taxeren die wellicht hoger licht dan de goudwaarde.

Een antiek zakhorloge verkopen?

Misschien heeft u uit een erfenis een gouden- of zilveren zakhorloge verkregen en wilt u deze verkopen. Zakhorloges worden niet veel meer gebruikt na de komst van het polshorloge en liggen vaak al jaren in een kast. Laat u gouden- of zilveren zakhorloge aankopen door een expert zoals wij. Wij geven ernstige prijzen voor uw oude en antieke zakhorloge.

Wat voor soort horloges kan ik verkopen?

Wij kopen herenhorloges, dameshorloges, zakhorloges, actieve horloges, gouden horloges, zilveren horloges en merk horloges. Naast horloges die van edelmetalen gemaakt zijn gemaakt, zoals goud, zilver en platina, kopen wij ook stalen of gedoubleerde horloges in. Horloges die gezet zijn met diamanten kopen wij ook uiteraard. Wij kopen o.a. Rolex, Omega, Patek Philippe, Breitling, Hublot IWC en Baume & Mercier.

Direct cash geld voor uw horloge?

Wij kunnen u direct cash uitbetalen of het geld overmaken per bank.

Waar kan ik mijn horloge verkopen?

In België kan u terecht in onze vestigingen in Gent en Hasselt. In Nederland heeft Goudwisselkantoor meer dan 50 locaties. In de grensprovincies Limburg, Brabant en Zeeland hebben wij meerdere kantoren die vanuit België goed te bereiken zijn.

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden horloges