Gouden horloges

Gouden horloges

Uw polshorloge verkopen

Uw oude horloge kan geld waard zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude gouden of zilveren horloge te verkopen. Heeft u nog een gouden merkhorloge liggen dat u niet meer draagt? Is uw polshorloge kapot en wilt u deze niet meer laten repareren? Goudwisselkantoor is de inkoper van polshorloges en zakhorloges.

Gouden merkhorloge verkopen?

Heeft u een gouden Rolex of bijvoorbeeld een gouden Omega horloge dat u wilt verkopen? Goudwisselkantoor is al jaren lang actief in de inkoop van gouden merkhorloges. Sommige luxe merkhorloges zijn meer waard dan u denkt. Onze taxateurs kunnen voor u de waarde taxeren die wellicht hoger is dan de goudwaarde.

Een antiek zakhorloge verkopen?

Misschien heeft u uit een erfenis een gouden- of zilveren zakhorloge verkregen en wilt u deze verkopen. Zakhorloges worden niet veel meer gebruikt na de komst van het polshorloge en liggen vaak al jaren in een kast. Laat uw gouden- of zilveren zakhorloge aankopen door een expert zoals wij. Wij bieden reële prijzen voor uw oude en antieke zakhorloge.

Wat voor soort horloges kan ik verkopen?

Wij kopen herenhorloges, dameshorloges, zakhorloges, actieve horloges, gouden horloges, zilveren horloges en merkhorloges. Naast horloges die van edelmetalen gemaakt zijn gemaakt, zoals goud, zilver en platina, kopen wij ook stalen of gedoubleerde horloges in. Horloges die gezet zijn met diamanten kopen wij ook uiteraard in. Wij kopen o.a. merken in zoals Rolex, Omega, Patek Philippe, Breitling, Hublot IWC en Baume & Mercier.

Waar kan ik mijn horloge verkopen?

In België kan u terecht in één van onze vele vestigingen. In Nederland, België en Duitsland heeft Goudwisselkantoor meer dan 140 locaties. In de grensprovincies Limburg, Brabant en Zeeland hebben wij ook meerdere kantoren die vanuit België goed te bereiken zijn.

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden horloges