Gouden staven

Gouden staven

Goudwisselkantoor een vertrouwd adres

Goudbaren of goudstaven verkopen doet u bij een vertrouwd adres: Het Goudwisselkantoor. Wij nemen goudbaren aan van verschillende banken of smelterijen. Met en zonder certificaten. Het is goed om bij een vertrouwd adres uw gouden baren te verkopen. Bij Goudwisselkantoor bent u bij een specialist die uw bij het verkopen een gedegen advies zal geven. Het verkopen van goudbaren of goudstaven kan invloed hebben op uw vermogen.

Hoe werkt het verkopen van goudstaven?

Bij een bezoek in een van onze kantoren in Nederland zal onze taxateur uw goudstaaf testen op alle echtheidskenmerken. Goudbaren worden gemeten, gewogen en getest door onze taxateurs in uw aanwezigheid. Volledig transparant en in een veilige omgeving. Uw wordt ontvangen in een apart kantoor dat met alle veiligheidsvoorzieningen is uitgerust. Dit om de veiligheid en privacy zoveel mogelijk te waarborgen.

Wat zijn mijn goudstaven waard?

De waarde van uw goudstaven is afhankelijk van de spotprijs. Deze goudprijs is een internationale goudkoers die de waarde van uw goudstaaf bepaald. Goudbaren of goudstaven zijn namelijk gemaakt van puur goud (24 karaat 999/1000). Door de stijging van de goudprijs kan het zijn dat het verkopen van uw goudbaren interessant zijn.

Waarom goudstaven verkopen bij Goudwisselkantoor?

Het Goudwisselkantoor is een vertrouwd adres die al vele klanten heeft geholpen. Wij bieden u een veilige omgeving in alle privacy. In ons kantoor worden uw goudstaven bekeken en beoordeeld. Dit gebeurt in uw aanwezigheid. Wij bieden u een marktconforme prijs naar aanleiding van de internationale goudprijs. Wij betalen u direct uit.

Het is ook mogelijk om uw goudstaven in Nederland te verkopen. In Nederland gelden andere wet- en regelgeving dan in België. Wellicht is een kantoor in Nederland dichterbij.

Meer informatie over goudstaven

Wij begrijpen dat het verkopen van uw baren op een vakkundige manier moet worden uitgevoerd. U gaat immers niet over een nacht ijs. Onze taxateurs willen u graag informatie geven over het verkopen van uw goudbaren. Uw bezoek aan een van onze Goudwisselkantoren is altijd vrijblijvend.

Gouden staven