Goudstaaf 50 gram

Goudstaaf 50 gram

banner-goudbaar

Bij Goudwisselkantoor koopt u goudstaven in diverse gewichten. Een goudstaaf van 50 gram wordt veel gebruikt en is daarom ook snel leverbaar. De staaf bevat 50 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudstaven aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudstaaf van 50 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. Vijftig-gram staven zijn snel leverbaar. U beschikt direct of binnen enkele werkdagen over fysiek goud. Wilt u meerdere staven kopen of combineren of met regelmaat goud aanschaffen? Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. U kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare goudstaven

De goudstaaf van 50 gram die Goudwisselkantoor levert, is LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de staaf.

Goudstaaf van 50 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Goudstaven van 50 gram kopen bij een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudstaaf 50 gram