Goudstaaf 500 gram

Goudstaaf 500 gram

Goudstaven bestaan in veel verschillende soorten. Deze staven worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudbaren makkelijk verhandelbaar. Een goudstaaf van 500 gram is één van de grotere formaten.

Goudstaaf van 500 gram verkopen?

Heeft u een goudstaaf die u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een ernstige prijs voor uw goudstaven. En we betalen u direct uit, contant of per bank!

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudstaven omgezet. Staven bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn uit de meest zuivere vorm van goud gegoten.

Betrouwbare goudstaven

Goudstaven worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar.  Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de staaf.

Vrijblijvende taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw goudstaaf? Dan betalen we u direct uit, contant of per bank.
 

Goudstaaf 500 gram