Goudstaaf 31,1 gram

Goudstaaf 31,1 gram

banner-goudbaar

Bij Goudwisselkantoor koopt u goudstaven in diverse gewichten. Een goudstaaf van 31,1 gram wordt veel verhandeld en is dan ook snel leverbaar. De staaf bevat 31,1 gram goud –  precies 1 troy ounce – met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudstaven aan zonder btw, omdat deze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudstaaf van 31,1 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één staaf aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere staven combineren. Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Goudstaven van 31,1 gram zijn snel leverbaar. U kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare goudstaven

De goudstaven van 31,1 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Het troy ounce gewicht maakt ze extra makkelijk verhandelbaar.  Het gewicht is namelijk gelijk aan de Amerikaanse rekeneenheid van Troy Ounce. Deze rekeneenheid wordt internationaal gehandhaafd in de handel van goud en zilver.

Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de staaf.

Goudstaaf van 31.1 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudstaaf 31,1 gram