Valuta inwisselen

Valuta inwisselen

Valuta inwisselen

Oude en nieuwe valuta

Bij Goudwisselkantoor kunt u geldige valuta inwisselen voor euro’s. Buitenlandse valuta die niet meer gebruikt worden als betaalmiddel, oude valuta, kunt u vaak wel nog inwisselen bij Goudwisselkantoor. Ook met herdenkingsmunten bent u welkom. Met meer dan 150 kantoren in België en Nederland is er altijd een kantoor in uw regio.

Geldige valuta inwisselen bij Goudwisselkantoor

Geld wisselen is één van de diensten die Goudwisselkantoor aanbiedt. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met munten en bankbiljetten. In onze vestigingen en mobiele kantoren kunt u vrijblijvend langskomen met uw nieuwe en oude valuta. Wellicht kunnen wij iets voor u betekenen. Plan uw route naar een kantoor in uw regio.

Nieuwe valuta inwisselen

Onder nieuwe valuta verstaan wij alle bankbiljetten die nog worden gebruikt als officieel betaalmiddel. Bijvoorbeeld Amerikaanse dollars, Zwitserse franken of Canadese dollars. Deze valuta worden vaak gebruikt voor vakanties, zakenreizen of om cadeau te doen aan familie. Sommige banken in België wisselen geen geld meer. U kunt er dus niet makkelijk terecht om uw valuta in te wisselen. Wij kunnen u hier wel mee verder helpen.

Oude valuta inwisselen

Oude valuta zijn bankbiljetten die niet meer worden gebruikt. In Europa zijn er veel landen overgestapt op de euro. Hun oude valuta is dus niet meer geldig als betaalmiddel. Dat geldt voor meerdere valuta zoals de Duitse mark of Belgische frank. Wij kunnen u nog een mooi bedrag ervoor geven. Heeft u nog oude valuta in de kast liggen en doet u er niets meer mee? Wissel deze dan in voor euro’s in een Goudwisselkantoor in uw regio.

KANTOOR IN DE BUURT Bestel valuta