Wie zijn wij

Wie zijn wij

Wat ooit begon met wat handelen in de avonduren groeide uit tot een gedreven onderneming van familie De Ruiter. Kenners van edelmetalen en verzamelobjecten.

De Ruiter senior is de grondlegger van het bedrijf. De geboren handelaar zag al jong overal handel in. Keer op keer werden de mouwen opgestroopt. Later – naast een betaalde baan – handelde hij in de avonduren in munten en postzegels. Toen zijn hobby zoveel tijd ging vragen, besloot hij er volledig zijn werk van te maken.

In de loop der jaren werd een schat aan kennis en ervaring opgebouwd. En ook weer overgedragen aan de volgende generatie. Zijn opgroeiende zoons kwamen één voor één het bedrijf binnen en trokken mee het land in naar de beurzen.

De komst van de nieuwe generatie, de euromunten en de stijgende goudprijs zorgden voor stevige groei van het familiebedrijf. Inmiddels is het een landelijk werkende onderneming met meer dan 150 Goudwisselkantoren in België, Nederland en Duitsland. Op de webshop van VerzamelaarsMarkt.nl vindt de verzamelaar alles voor zijn verzamelhobby van munten en bankbiljetten. Meerdere keren per jaar zijn er veilingen via ons eigen veilinghuis. En tot slot bouwt het bedrijf met Reclaimed jewels aan een nieuwe juweliersketen in de Retail branche.

Ondanks de groei zijn de lijnen in het familiebedrijf nog steeds kort en de sfeer collegiaal. Kennis en ervaring wordt één op één overgedragen. Dat is de kracht van Goudwisselkantoor. Omdat we weten waar het over gaat, kunnen we klanten van het juiste advies voorzien bij kopen, verkopen, veilen en verzamelen.

Wie zijn wij