Betalingen

Betalingen

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

 Hoe kan ik betalen aan Goudwisselkantoor?

 • In cash/contanten
  U kunt in België eens per 30 dagen tot maximaal € 3.000,- in contanten aan ons betalen. Vaker dan eens per 30 dagen of meer dan € 3.000,- per keer is wettelijk niet toegestaan.
  Bij alle bedragen boven de € 3.000,- kunt u het resterende deel per PIN (betaalterminal) aan ons betalen.
  Dus als u bijvoorbeeld goud koopt voor 3.060,- euro, dan kunt u ervoor kiezen € 3.000,- in contanten te voldoen en de rest (60 euro) per PIN. Bij aankoop van valuta is betaling alleen mogelijk via PIN of in contanten.
   
 • Per PIN
  Het is ook mogelijk via de betaalterminal te betalen in onze kantoorvestigingen. Wij accepteren alle gangbare bankpassen. Creditcardbetalingen zijn in onze kantoren niet mogelijk.
   
 • Via bankoverschrijving
  U kunt ook via bankoverschrijving aan ons betalen. Houd u er dan rekening mee dat het enkele dagen kan duren vooraleer uw betaling is verwerkt in ons systeem. U kunt u aankoop pas afhalen nadat de verwerking van de betaling is voltooid.  Het rekeningnummer van Goudwisselkantoor is BE 73 3631 5315 5360.Bij overmakingen naar dit rekeningnummer vragen wij u een duidelijke omschrijving mee te geven van de reden van betaling. Bij edelmetaalbestellingen is het nodig dat u de drie letters EDM en het ordernummer vermeldt. 
   
 • Via iDEAL of Bancontact
  U kunt u online bestellingen in veel gevallen ook direct via iDEAL of Bancontact aan ons betalen.

Hoe betaalt Goudwisselkantoor mij uit wanneer ik verkoop aan jullie?  

 • Wij betalen direct uit via bankoverschrijving. Afhankelijk van de verwerkingstijden van de bank kan het enkele dagen duren voordat het bedrag op uw rekening is bijgeschreven.