Antieke zakhorloge

Antieke zakhorloge

Antieke zakhorloges kennen we vooral van vroeger. Uit de vervlogen tijden van vader of opa, toen zakhorloges nog een alledaags verschijnsel waren. De gemiddelde burger had meestal een eenvoudig exemplaar in gebruik. In de welgestelde klasse kende men ook luxe gouden zakhorloges met bijvoorbeeld een hoorbaar slagwerk. Bent u in het bezit van een antiek zakhorloge? Maar ligt deze ongebruikt in de kast? Dan is het interessant om te weten wat het zakhorloge nog waard is. Bij Goudwisselkantoor kunt u uw antieke zakhorloge vrijblijvend laten taxeren. En ook verkopen als u dat wil.

Uw antieke zakhorloge verkopen?

Dan bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. We taxeren en kopen antieke zakhorloges van defecte exemplaren tot goed werkende luxe zakhorloges met meerwaarde. Dus heeft u een ongebruikt zakhorloge, mogelijk uit een erfenis of van een jubileum? Kom naar Goudwisselkantoor voor taxatie en verkoop.

Over antieke zakhorloges

Antieke zakhorloges zijn er al sinds ongeveer 1800. Het antieke zakhorloge is een doorontwikkeling van het reishorloge, dat men vroeger meenam om op reis bij de tijd te zijn. Het antieke zakhorloge droeg men aan een ketting in het vestzakje. Van deze zakhorloges zijn veel varianten verschenen. Het zakhorloge met een emaillen wijzerplaat bijvoorbeeld, is een bekend zakhorloge.

Antieke zakhorloge met meerwaarde?

Antieke zakhorloges zijn er van goedkoop tot heel waardevol. Van eenvoudige zilveren zakhorloges tot exclusieve gouden merkzakhorloges. Verreweg de meeste zakhorloges zijn vooral als praktisch instrument gemaakt. In veel gevallen zal het edelmetaal het grootste deel van de waarde uitmaken. Is een antiek zakhorloge van een specifiek merk, of heeft het een bijzonder uurwerk of technische constructie? Dat kan een zakhorloge meerwaarde geven. Goudwisselkantoor heeft jarenlange ervaring in het taxeren van zakhorloges. Bij uw bezoek aan één van onze kantoren, wordt direct duidelijk wat úw zakhorloge waard is.

Vrijblijvende taxatie

We nodigen u uit om uw antieke zakhorloge vrijblijvend en kosteloos te laten taxeren. Dan kan zelfs zonder afspraak. U bent van harte welkom.

Antieke zakhorloge