Goudstaaf 1000 gram

Goudstaaf 1000 gram

banner-goudbaar

Bij Goudwisselkantoor koopt u goudstaven in diverse gewichten. Een goudstaaf van 1000 gram is één van de meest verhandelde gewichten. De staaf bevat 1000 gram goud met een zuiverheid van 99,99%. U schaft goudstaven btw-vrij aan, omdat ze worden aangemerkt als beleggingsgoud.

Goudstaaf van 1000 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren bij u in de buurt. Daar ontvangen we u in een discrete ruimte. Onze adviseur legt u precies uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Staven van 1 kilogram zijn snel leverbaar, zodat u direct of binnen enkele werkdagen beschikt over fysiek goud. U kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare goudstaven

De goudstaven van 1.000 gram die Goudwisselkantoor levert, zijn LBMA gecertificeerd. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of een serienummer vermeld op de staaf.

Goudstaaf van 1000 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om een deel van uw vermogen in goud om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Koop een 1000 gram goudstaaf bij een Goudwisselkantoor in uw regio.

Binnen 3 stappen aankopen:

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Goudstaaf 1000 gram