Zilver

Zilver

Zilver kopen als betrouwbare investering. Dat is al eeuwenlang een veelgemaakte keuze. Edelmetalen zijn niet onderhevig aan inflatie. Het schaarse edelmetaal is bovendien onafhankelijk: de intrinsieke waarde is niet afhankelijk van een prestatie van één of meer partijen. Bovendien is zilver wereldwijd bekend en geaccepteerd als blijvend waardevol. Zilver is daarom ook voor veel particulieren interessant voor het zekerstellen van hun vermogen. Of om rendement te behalen op de investering.

Zilver kopen?

Goudwisselkantoor verkoopt in meer dan zeventig kantoren in Nederland en België fysiek zilver. Zowel in de vorm van zilverbaren als zilveren munten. De levertijden zijn kort. Het meeste zilver leveren we uit voorraad, zodat u direct over fysiek zilver beschikt.

Zilveren munten kopen

Wilt u investeren in zilver? Veel particulieren kiezen voor de vorm van zilveren munten. Bij muntzilver betaalt u geen btw, omdat deze in de margeregeling vallen. Dat maakt het investeren een stuk interessanter. Zilveren munten hebben daarnaast ook meerwaarde door hun historie als munt. De Nederlandse guldens, rijksdaalders en tientjes bijvoorbeeld zijn het betaalmiddel geweest van onze ouders of grootouders. Ook de internationale zilveren munten hebben vaak een schat aan historie in zich. Zilveren munten zijn in grote hoeveelheden beschikbaar. Daardoor kunt u ook altijd zilver bijkopen van dezelfde munten.

Zilverbaren kopen

Naast het muntzilver kunt u ook kiezen voor zilverbaren. Zilverbaren worden gemaakt van 10 gram tot 10 kilo. De zilverbaren hebben een legering van 99,9% zuiver zilver. Baren zijn vooral interessant als u zakelijk investeert. De belasting toegevoegde waarde (btw) is dan terug te vorderen bij de belasting. Dit maakt baren voor particulieren dan ook minder interessant.

Meer weten over zilver?

Wilt u weten welke vorm van zilver voor u interessant is? Goudwisselkantoor wisselt graag eens van gedachten met u over de mogelijkheid van beleggen in zilver. U bent van harte welkom in onze kantoren.

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilver