Gouden juwelen

Gouden juwelen

Goudwisselkantoor koopt al jaren oud goud

Uw oude juwelen zijn geld waard. Misschien heeft u juwelen uit een erfenis verkregen die u zelf niet wil dragen of die kapot zijn. Deze juwelen liggen vaak al een hele tijd in uw kast. Spijtig, want deze juwelen kunt u namelijk te koop aanbieden in één van onze kantoren. Het verkopen van uw sieraden is zeker de moeite waard omdat de prijs van goud de laatste jaren flink is gestegen.

Wat voor gouden juwelen kopen wij?

Goudwisselkantoor koopt alle soorten gouden juwelen. U kunt bij ons terecht met gouden kettingen, gouden oorbellen, gouden armbanden, gouden bedels, gouden ringen, gouden hangers of broches. Gouden horloges kopen wij ook aan. Voor meer informatie over gouden horloges willen wij u doorverwijzen naar de pagina horloges.

Wat zijn mijn gouden juwelen waard?

De goudprijs is de laatste tien jaar flink gestegen. Door de stijging van de goudkoers is het nu zeker de moeite waard om uw oude en kapotte sieraden om te wisselen voor geld. De waarde van uw juwelen is afhankelijk van het gehalte. Gouden juwelen zijn gemaakt in verschillende karaten ofwel gehaltes aan zuiver goud. Het karaat bepaalt dan ook de prijs per gram. Goudwisselkantoor biedt u een ernstige prijs voor uw juwelen.

Hoe werkt het verkopen van mijn gouden juwelen?

Bij een bezoek aan een van onze locaties zal onze taxateur u verwelkomen in ons kantoor. Onze kantoren bieden alle privacy. Zo verkoopt u niet uw goud aan een balie maar netjes in een afgesloten ruimte. Onze kantoren zijn beveiligd met camerabewaking, zodat uw en onze veiligheid optimaal gegarandeerd is. Onze taxateur zal uw goud testen op echtheid. In deze test wordt het gehalte, ofwel het karaat, bepaald. Wanneer de goudtest is afgerond wordt het goud gewogen. Het toetsen en wegen gebeurt allemaal in uw aanwezigheid. Zo kunt u eventueel vragen stellen aan de taxateur.

Waarom mijn goud in Nederland verkopen?

Wanneer u goud verkoopt in België is er een wettelijk maximum voor uitbetaling in contant geld. In Nederland ligt dit bedrag voor cash uitbetalingen aanzienlijk hoger. Een voordeel dus om uw goud in Nederland te verkopen! Bekijk alle inkoopactiviteiten en neem voor vragen contact op met een kantoor bij u over de grens van België.

Met meer dan 40 ervaring is ons familiebedrijf gespecialiseerd in het handelen in goud. Naast goud kopen wij ook zilver en platina juwelen. U kunt terecht bij een kantoor in uw omgeving.

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden juwelen