Gouden ketting

Gouden ketting

Uw gouden ketting verkoopt u eenvoudig bij het Goudwisselkantoor bij u in de buurt. We taxeren kosteloos uw gouden ketting en betalen een reële prijs voor het sieraad. Is ons aanbod naar tevredenheid, dan kunt u direct tot verkoop overgaan.

Gratis deskundige taxatie

Goudwisselkantoor heeft jarenlange ervaring met gouden sieraden. We taxeren en kopen dagelijks gouden kettingen en andere sieraden uit Nederland, Europa en andere werelddelen. Ongeacht of ze van geelgoud, witgoud of roségoud zijn. Twijfelt u of uw halsketting van echt goud is? Kom er gerust mee langs! Onze ervaren taxateurs weten precies hoe het zit.

De juiste tijd om uw ketting te verkopen

Heeft u een gouden ketting, maar draagt u hem eigenlijk nooit? Voor veel mensen is een ketting net als kleding. Zit hij niet als gegoten? Dan draagt u hem liever niet en ligt uw ketting ongebruikt in de kast. Het sieraad kan natuurlijk ook een erfstuk zijn, waar u weinig waarde aan hecht. Overweeg dan eens om uw gouden ketting te verkopen. Het geeft u de mogelijkheid om iets te kopen waar u wél plezier van heeft. De goudkoers is de laatste tijd sterk gestegen, waardoor het nu de juiste tijd is om uw ketting te verkopen.

Kom vrijblijvend langs

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte én u bent zelf bij de taxatie aanwezig. Taxeren is vrijblijvend en kan zonder afspraak. U bent van harte welkom!

Een mooie opbrengst voor uw oude sieraden?

Bekijk hier de ervaring van Janet Van der Hoek met het verkopen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Gouden ketting