Zilveren horloges

Zilveren horloges

Zilveren horloges zijn er in verbazend veel variaties. Van rijk versierde zilveren dameshorloges tot robuuste herenhorloges. Deze horloges werden vooral vroeger veel gedragen. Heeft u ook een zilveren horloge, maar draagt u deze zelden of nooit? Misschien is het zilveren horloge defect, of vindt u het persoonlijk niet mooi meer. Bij Goudwisselkantoor kunt u uw zilveren horloge laten taxeren. Als u weet wat uw horloge waard is, kan het interessant zijn het te verkopen.

Zilveren horloge verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle zilveren horloges. Van goed werkende exemplaren tot horloges met een mankement. Heeft u een zilveren horloge dat u niet meer draagt? Kom dan naar Goudwisselkantoor. We taxeren uw zilveren horloge vrijblijvend en kopen deze graag van u.

Is uw zilveren horloge meer waard?

Een zilveren horloge kan soms meer waard zijn dan alleen de edelmetaalwaarde. Verreweg de meeste zilveren horloges zijn gemaakt voor alledaags gebruik. Maar soms kan een ontwerp, technisch hoogstandje, merk, leeftijd op plaats van herkomst een zilveren horloge meerwaarde geven. Zeker als het horloge nog in goede staat is. Dankzij jarenlange ervaring in sieraden en edelmetalen weet Goudwisselkantoor uw zilveren horloges op juiste waarde te taxeren. Bezoek één van onze kantoren, dan weet u meteen wat úw zilveren horloge waard is.

Kosteloos en vrijblijvend taxeren

Met ruim 150 locaties is Goudwisselkantoor ook bij u in de buurt. Komt u langs voor taxatie of verkoop? Dan weet u dat taxatie vrijblijvend en kosteloos is en dat u zonder afspraak kunt binnenlopen.

Zilveren horloges