Hoogerheide

Hoogerheide

Goudwisselkantoor Hoogerheide

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Hoogerheide? Dan bent u van harte welkom in het mobiele Goudwisselkantoor! Elke woensdag staan we op de parkeerplaats Sint-Lucasplein in Hoogerheide. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten en bankbiljetten. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Sint Lucasplein
4631 LH Hoogerheide
Tel. 0031 88 - 102 10 02
hoogerheide@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: Gesloten
Di: Gesloten
Wo: 10:00 - 16:00 uur
Do: Gesloten
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Hoogerheide. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Hoogerheide regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 40 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Hoogerheide biedt u meer dan 40 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk. 

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur wisselt graag met u van gedachten over de mogelijkheden. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland, België en Duitsland. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Hoogerheide of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Hoogerheide.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route