Aalst

Aalst

Goudwisselkantoor Aalst

Wilt u uw goud verkopen in Aalst? Goudwisselkantoor geeft u die mogelijkheid. Bent u in het bezit van gouden sieraden die u niet meer gebruikt of stuk zijn? Al uw gouden sieraden, gouden munten en goudstaven kunt u laten taxeren en verkopen in Aalst bij Goudwisselkantoor. Al meer dan 40 jaar zijn we gespecialiseerd in het aan- en verkopen van goud en kostbaarheden. Aarzel daarom niet om langs te gaan bij Goudwisselkantoor Aalst voor een vrijblijvende waardeschatting of directe uitbetaling van uw goud of zilver.

Betalingen bij Goudwisselkantoor Aalst

In ons kantoor in Aalst kunt u op meerdere manieren voor uw aankopen betalen. Wij accepteren helaas geen betalingen via creditcard. Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Aalst.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Felix De Hertstraat 2
9300 Aalst
Tel. 053 - 80 17 48
aalst@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Waarom nu uw goud verkopen in Aalst?

Veel mensen bezitten gouden voorwerpen waar ze bijna nooit iets mee doen. Denk bijvoorbeeld aan wat gouden sieraden uit de erfenis van oma. Of een gouden armband die stuk is gegaan en al jaren ongebruikt in de kast ligt. Deze voorwerpen kunnen een behoorlijke waarde hebben. De prijs van goud is het laatste tiental jaren sterk gestegen. Het is daarom verstandig om nu uw ongebruikte goud te verkopen in Aalst. De opbrengst ervan kunt u besteden aan zaken waar u meer genoegen aan zult beleven. Kom gerust eens langs bij Goudwisselkantoor Aalst om uw goud vrijblijvend en gratis te laten taxeren.

Goudwisselkantoor: ervaren in goud

Goudwisselkantoor is een gedreven familiebedrijf, dat al ruim 40 jaar actief is in de aan- en verkoop van goud. Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud en verzamelobjecten in meer dan 150 locaties in België, Nederland en Duitsland. We hebben dan ook ruime kennis in huis van alle soorten goud, edelmetalen en andere kostbaarheden. We helpen u graag bij het bepalen van de waarde van uw goud en waardevolle objecten.

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Aalst

Bij Goudwisselkantoor Aalst kunt u bijna de gehele week terecht voor het verkopen van uw goud en sieraden. We hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Daarom helpen we u niet vanachter een loket, maar in een discrete taxatieruimte. U bent zelf aanwezig bij de taxatie. De taxateur van Goudwisselkantoor Aalst berekent voor u de waarde van uw goud. Besluit u vervolgens om het goud te verkopen, dan betalen we u direct uit.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Aalst?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u echter nog veel meer soorten goud verkopen in Aalst. Wij kopen aan:

 • Gouden sieraden (heel en defect)
 • Gouden horloges
 • Antiek goud
 • Goudstaven
 • Gouden munten
 • Tandengoud
 • Industrieel goud
 • Goud van stans- en gietresten
 • Etc.

Heeft u een voorwerp waarvan u twijfelt of het van echt goud is? Breng dit gerust mee bij uw bezoek aan Goudwisselkantoor. Onze taxateur beoordeelt het graag voor u.

Uw goud verkopen in Aalst kan zonder afspraak

Goudwisselkantoor Aalst heeft ruime openingstijden. Van dinsdag t/m vrijdag van half 10 tot half 6 en op zaterdag van tien tot vijf uur kunt u er terecht. En om het u gemakkelijk te maken: vooraf een afspraak maken om uw goud te verkopen is niet nodig. U kunt bij Goudwisselkantoor Aalst binnenstappen als het u uitkomt. Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Goudwisselkantoor maakt het u graag gemakkelijk om uw goud te verkopen in Aalst.

Goudwisselkantoor Aalst binnen het kwartier bereikbaar

Goud verkopen in Aalst is voor alle inwoners in de regio binnen handbereik. Goudwisselkantoor Aalst is gesitueerd aan de Felix De Hertstraat 2, grenzend aan de doorgaande Parklaan (N9). De parking is op loopafstand, waardoor u vanuit Aalst binnen de 10 minuten op locatie bent. Vanuit de omliggende plaatsen Erpe, Lede, Haaltert, Denderleeuw en Affligem is Goudwisselkantoor Aalst in circa 15 minuten met de auto bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte (Aalst Houtmarkt) is op 3 minuten loopafstand.

Wat koopt Goudwisselkantoor nog meer?

U kunt niet alleen goud verkopen bij Goudwisselkantoor Aalst, maar ook zilveren voorwerpen, diamanten, horloges en verzamelobjecten zoals munten en bankbiljetten. Het gemak van Goudwisselkantoor is dat u met al deze voorwerpen op één adres terecht kunt. We bieden u brede kennis en ervaring onder één dak. 

Voor het verkopen van uw goud en waardevolle objecten is Goudwisselkantoor Aalst hét juiste adres. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Direct uitbetaling.

Route