Woluwe

Woluwe

Goudwisselkantoor Woluwe

Goud verkopen in Woluwe, dat is een eenvoudige zaak. Het Goudwisselkantoor in Sint-Lambrechts-Woluwe is een deskundig adres, met jarenlange ervaring in goud. U kunt er de hele week terecht voor het taxeren en verkopen van uw gouden sieraden, munten of andere kostbaarheden. En dat zelfs zonder dat u een afspraak hoeft te maken.
 
>  We taxeren uw goud gratis.
>  We zijn al 40 jaar specialist in goud, zilver en munten.
 
Kom vandaag nog langs in Sint-Lambrechts-Woluwe en ontdek wat uw goud waard is! Vanuit het centrum van Brussel bent u met een kwartier in ons Goudwisselkantoor.

Betalingen bij Goudwisselkantoor Woluwe

In ons kantoor in Woluwe kunt u op meerdere manieren voor uw aankopen betalen. Wij accepteren helaas geen betalingen via creditcard. Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Sint-Lambrechts-Woluwe.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Avenue Georges Henri 515
1200 Woluwe
Tel. 02 808 97 09
woluwe@comptoirdelor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Zo werkt goud verkopen bij Goudwisselkantoor Woluwe

 • U kunt de hele week terecht.
 • U bent welkom zonder afspraak: stap gewoon binnen.
 • We ontvangen u persoonlijk.
 • Onze taxateur beoordeelt uw goud in uw bijzijn en berekent de waarde.
 • Is alles naar tevredenheid? Dan kopen wij uw goud graag van u in.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Wacht niet langer en kom vandaag nog langs voor taxatie of verkoop van uw goud.

Gratis taxatie van uw goud

Bezit u gouden sieraden uit een erfenis? Of heeft u onlangs de zolder aan kant gezet en kwam u oude sieraden tegen? Ontdek gratis wat uw gouden bezittingen waard zijn. Ook als u twijfelt of uw spullen wel echt van goud zijn, is onze gratis taxatie een verstandige zet. De deskundige taxateur beoordeelt uw kostbaarheden in een discrete ruimte. Daar bent u natuurlijk zelf bij.

Vrijblijvend aanbod

Tijdens de taxatie ontvangt u van ons een degelijk aanbod voor uw goud. We bieden een correcte prijs voor uw kostbaarheden, gebaseerd op de actuele handelswaarde. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we uw goud graag van u in.

Welke soorten goud kunt u verkopen in Woluwe?

Goud is het meest bekend in de vorm van sieraden, munten en goudstaven. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten (oud) goud verkopen. Wij kopen:

 • gouden sieraden (heel en defect)
 • gouden horloges
 • antiek goud
 • gouden munten
 • goudstaven
 • gouden tanden (dental goud)
 • industrieel goud
 • goud van stans- en gietresten
 • etc.

Bent u ook in het bezit van andere kostbaarheden zoals oude munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten? Goudwisselkantoor taxeert en koopt ook deze voorwerpen. Neem ze dus zeker mee bij uw bezoek.

Over Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor is zakendoen met een solide familiebedrijf. We zijn al meer dan 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. En dat op ruim 150 locaties in België, Nederland en Duitsland. Dankzij deze jarenlange ervaring is er veel kennis en ervaring opgedaan met alle soorten goud en andere kostbaarheden. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen en verkopen van hun waardevolle voorwerpen. Met vestigingen van Oostende tot Brussel en ook in Wallonië, zijn we de goudspecialist van België.

Aanbevolen door anderen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Lees hun ervaringen.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Sint-Lambrechts-Woluwe

Goudwisselkantoor Sint-Lambrechts-Woluwe ligt centraal in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Grenzend aan het bekende winkelgebied van de Tongerenstraat, met daarachter het Jubelpark. Komt u met de auto, dan parkeert u deze het beste in parkeergarage Tongeren 2 (Stafhouder Braffortstraat) of Tongeren 1 (Menapiërsstraat). In minder dan 3 minuten lopen bereikt u dan het Goudwisselkantoor. Reist u met het openbaar vervoer? Zowel per trein als tram (lijn 81) stapt u uit bij Station Merode, op 5 minuten lopen van ons kantoor.
 
Goud verkopen in Woluwe? U regelt het eenvoudig bij Goudwisselkantoor.
Plan uw route

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Direct uitbetaling.

Route