Groningen

Groningen

Goudwisselkantoor Groningen

Eenvoudig uw goud verkopen in Groningen? Dat regelt u bij het Goudwisselkantoor aan de Verlengde Hereweg 1. Wij taxeren al 10 jaar lang vrijblijvend uw gouden voorwerpen en doen u een reëel aanbod. Besluit u uw goud te verkopen, dan betalen we u meteen uit. Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Groningen en ontdek wat uw goud waard is.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Verlengde Hereweg 1
9721 AB Groningen
Tel. 0031 50 - 525 54 41
groningen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Hoe werkt goud verkopen?

Dat goud verkopen in Groningen een eenvoudige zaak is, ervaart u bij het Goudwisselkantoor.

  • U bent de gehele week welkom.
  • Een afspraak maken is niet nodig.
  • We ontvangen u persoonlijk.
  • De taxateur beoordeelt in uw bijzijn het goud en berekent de waarde.
  • U bepaalt het vervolg. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud.
  • We betalen altijd meteen uit, contant of per bank.

> Bekijk uw route naar het Goudwisselkantoor.

Goud verkopen met discrete service

Het verkopen van gouden sieraden is voor de meeste Groningers geen alledaagse zaak. Daarom helpen we u in een discrete ruimte en niet vanachter een loket. U heeft recht op privacy en we geven graag alle aandacht aan u en uw kostbaarheden. In alle rust taxeren we uw bezittingen. Daar bent u altijd zelf bij aanwezig.

Goudspecialist dankzij 35 jaar ervaring

Bij Goudwisselkantoor krijgen we veel soorten goud aangeboden. Meer dan bij een gemiddelde juwelier in Groningen. En dat kan ook: dankzij meer dan 35 jaar ervaring zijn we de goudspecialist van Groningen.
 
Dagelijks taxeren, kopen en verkopen we goud. Meest voorkomend zijn natuurlijk de gouden sieraden en juwelen: u kunt oud goud verkopen of beschadigde sieraden, maar ook nieuw, zowel met als zonder edelstenen. Daarnaast koopt Goudwisselkantoor gouden munten (zoals Gouden Tientjes en Maple Leafs), -staven, horloges en gouden tanden of kronen. Kortom: goud verkopen in Groningen, dat doet u bij de specialist.

Meer dan alleen goudinkoop

Naast goud, zilver, horloges en diamanten, kunt u ook uw verzamelobjecten aanbieden. Zo zijn we ook al jaren een bekend adres voor munten inkoop in Groningen. Andere voorbeelden zijn:

Wilt u juist beleggingsgoud en -zilver aanschaffen? Ook dan is Goudwisselkantoor het vertrouwde adres. Tenslotte is het ook mogelijk om uw kostbaarheden verpanden, als u tijdelijk extra geld nodig heeft.

Uw route naar Goudwisselkantoor Groningen

Goudwisselkantoor Groningen is gevestigd in de wijk Helpman van de stad. Het kantoor is vanuit ieder deel van de stad binnen het kwartier bereikbaar met de auto. Ook vanuit Haren of Eelderwolde is het Goudwisselkantoor in ca. 10 minuten te bereiken. U kunt de auto gratis voor de deur parkeren. Komt u met het openbaar vervoer? Bus 50 en 51 stoppen op loopafstand bij halte Van Iddekingweg.

Plan uw route.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een enthousiast familiebedrijf, dat al ruim dertig jaar actief is in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dat doen we in ruim tachtig locaties in Nederland en België.

Uw goud verkopen in Groningen? Kom langs!

Ontdek wat u kostbaarheden waard zijn. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route