Amstelveen

Amstelveen

Goudwisselkantoor Amstelveen

Goud verkopen in Amstelveen: dat regelt u snel en vertrouwd bij het Goudwisselkantoor. We nodigen u uit in ons kantoor aan de Rembrandtweg 55. Daar taxeren we gratis en vrijblijvend uw gouden voorwerpen. En kunt u ze ook meteen verkopen. Kom vandaag nog langs en ontdek wat uw gouden bezittingen waard zijn.

Goud verkopen in Amstelveen is heel eenvoudig:
>   U bent welkom zonder afspraak
>   We taxeren uw goud gratis
>   U ontvangt een scherp aanbod
>   Bij verkoop betalen we direct uit

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Rembrandtweg 55
1181 GE Amstelveen
Tel. 0031 20 3080064
amstelveen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Gratis taxatie van uw goud

Onze deskundige en ervaren taxateurs bepalen gratis en vrijblijvend de waarde van uw gouden bezittingen. Dat kunnen gouden sieraden uit een erfenis zijn, of oude of kapotte sieraden. Maar ook gouden munten of goudbaren. Ook als u twijfelt of uw spullen wel echt van goud zijn, is onze gratis taxatie een verstandige zet. De taxateur beoordeelt uw kostbaarheden in een discrete ruimte. Daar bent u natuurlijk zelf bij aanwezig.

Vrijblijvend aanbod

Bij de taxatie ontvangt u van ons een vrijblijvend aanbod voor uw goud. We bieden een reële prijs voor uw kostbaarheden, gebaseerd op de actuele handelswaarde. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we uw goud graag van u in.

Contant geld voor uw goud

Als u uw goud verkoopt bij Goudwisselkantoor, dan betalen we u direct uit. Dat kan in contante betaling (grote bedragen allen in overleg) of via een overschrijving per bank. Aan u de keuze.

Kantoor Amstelveen uitstekend bereikbaar

Goudwisselkantoor Amstelveen is in het centrum gevestigd, aan de Rembrandtweg 55. Dat is op de hoek van de winkelpromenade met o.a. de C&A. U kunt uw auto op loopafstand parkeren langs de Rembrandtweg of op de parkeerterreinen ‘Galerij’ of ‘Nieuw Loopveld’. Reist u met het openbaar vervoer? Het busstation is op 5 min. loopafstand van ons kantoor. Tramhalte Amstelveen Stadshart is ca. 7 min lopen.

> Plan uw route

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke soorten goud kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen?

Goud is in veel voorwerpen verwerkt. Het komt het meeste voor in de vorm van sieraden, munten en goudbaren. Bij Goudwisselkantoor kunt u nog veel meer soorten (oud) goud verkopen. Wij kopen:

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlandse familieonderneming, met meer dan 150 vestigingen in België, Nederland en Duitsland. Naast het verkopen van uw goud kunt u bij ons ook terecht met zilver, munten, bankbiljetten, merkhorloges en diamanten. Neem deze dus zeker mee bij uw bezoek. Met ruim 40 jaar ervaring in huis zijn wij de specialist voor de inkoop van goud en andere waardevolle objecten.

7 redenen om bij Goudwisselkantoor uw goud te verkopen:

1.    Een Goudwisselkantoor in uw eigen plaats/regio
2.    Gratis taxatie van uw voorwerpen
3.    Discrete behandeling
4.    Een correcte prijs voor uw goud
5.    Meteen uitbetaling: contant of per bank
6.    Geen afspraak nodig: u stapt gewoon binnen
7.    Ook inkoop van zilver, munten en horloges

Uw goud verkopen in Amstelveen? Kom langs!

We ontvangen u graag in Goudwisselkantoor Amstelveen. Ook als u in Amsterdam-Zuidoost, Buitenveldert of Ouderkerk aan de Amstel woont is ons kantoor gemakkelijk bereikbaar. Maak vandaag nog een afspraak of kom gewoon langs!

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route