Oostende

Oostende

Goud verkopen in Oostende

Uw goud verkopen in Oostende? Dat is een eenvoudige zaak. Bij het Goudwisselkantoor aan de Alfons Pieterslaan 40 vindt u precies wat u zoekt. U kunt er de hele week binnenstappen, zonder dat u een afspraak hoeft te maken. Een deskundige taxateur beoordeelt uw gouden bezittingen gratis. 

Betalingen bij Goudwisselkantoor Oostende

In ons kantoor in Oostende kunt u op meerdere manieren voor uw aankopen betalen. Wij accepteren helaas geen betalingen via creditcard. Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Kortom: oud goud verkopen in Oostende is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Kom daarom langs voor een gratis en vrijblijvende taxatie en ontdek wat uw goud waard is!

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Oostende.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Alfons Pieterslaan 40
8400 Oostende
Tel. 059 - 28 02 91
oostende@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Waarom nu uw goud verkopen in Oostende?

Goud is het meest bekend in de vorm van juwelen, staven en munten. Maar waarom is het verstandig om juist nu uw goud te verkopen? De goudkoers is de laatste tien jaren flink gestegen. Tel daarbij op dat veel mensen gouden voorwerpen hebben waar ze bijna nooit iets mee doen. Dat betekent dat (oude) gouden juwelen die ergens in een kast liggen en nooit gedragen worden veel geld waard kunnen zijn. Door dit goud te verkopen kunt u het geld gebruiken voor iets waar u wel gemak en genoegen aan zult beleven. Of om het geld apart te houden als extra spaarcentje.

Goud verkopen werkt eenvoudig

Goud verkopen is niet alleen een verstandige keuze, het is ook eenvoudig! U kunt de gehele week (óók op zaterdag) binnenstappen bij Goudwisselkantoor Oostende. Een ervaren taxateur ontvangt u dan persoonlijk. In een discrete ruimte taxeert hij uw voorwerpen. Natuurlijk bent u daar zelf bij aanwezig. U kunt het hele proces met eigen ogen zien. Na de taxatie ontvangt u direct een ernstig prijsaanbod zonder verkoopverplichting. 
 
Bekijk de route naar het Goudwisselkantoor.

Waarom goud verkopen bij Goudwisselkantoor?

Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Het verkopen van goud is meestal geen alledaagse zaak. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Wel zo’n prettig idee.

  • Gedreven familiebedrijf
  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gratis taxatie
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • 150 + locaties: altijd een kantoor dichtbij

Goudwisselkantoor Oostende is makkelijk bereikbaar

Goud verkopen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Dat is onze filosofie. Het Goudwisselkantoor Oostende is daarom centraal gesitueerd aan de Alfons Pieterslaan 40 (hoek Pieterslaan / Romestraat). Zowel met het openbaar vervoer als met de auto is de vestiging gemakkelijk te bereiken. Parkeergelegenheid is er aan de Alfons Pieterslaan. De bushalte Sint-Jozefskerk is op steenworp afstand. Elke 5 minuten vertrekt er een bus vanaf het treinstation Oostende naar deze halte. Komt u uit de regio van Oostende? Het Goudwisselkantoor is vanuit bijvoorbeeld Oudenburg en Leffinge in ruim een kwartier bereikbaar.
 
Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen goud verkopen in Oostende, maar heeft u ook verzamelobjecten of ander  kostbaarheden zoals munten, bankbiljetten, diamanten of een bijzonder horloge? Ook deze kunt u bij Goudwisselkantoor verkopen. Neemt u – indien mogelijk – bij uw bezoek deze voorwerpen mee. Dat scheelt u een extra bezoek en dankzij onze ervaring weet u snel wat u in bezit heeft. Dat is het gemak van uitgebreide kennis en ervaring onder één dak.
 
Benieuwd naar de waarde van úw goud? Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Oostende voor een vrijblijvende taxatie.
 
> Plan uw route

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route