Antiek zilver

Antiek zilver

Antiek zilveren voorwerpen zijn er te kust en te keur. Van dagelijkse gebruiksvoorwerpen tot sierstukjes voor op de schoorsteen. Voor de één een plezierig bezit, voor de ander onnodige kastvulling. Geldt dat laatste ook voor u? Laat dan uw zilveren voorwerpen bij Goudwisselkantoor taxeren. Uw oude zilver kan veel geld opleveren!

Antiek zilver verkopen

Goudwisselkantoor taxeert en koopt allerlei zilveren voorwerpen. Zowel compleet als incompleet en defect. Wij bepalen voor u de waarde en doen u een reëel aanbod. Bent u tevreden en wilt u het verkopen? Dan betalen we u direct uit.

Antiek zilver in dagelijks gebruik

Van bonbonmandjes tot kandelaars, van fotolijstjes tot bloemvaasjes. Antieke zilveren voorwerpen kwamen vroeger heel veel voor in het huiselijk gebruik. Het regelmatige poetsen nam men voor lief. Niet alle voorwerpen zijn geheel van zilver. Kandelaren zijn meestal verzwaard en bekertjes of schaaltjes zijn nogal eens verzilverd. De oude zilveren voorwerpen zijn in de loop van de tijd uit gebruik geraakt.

Zilver of verzilverd?

Heeft u oude zilveren voorwerpen die u niet meer gebruikt? Of waar u geen bijzondere waarde (meer) aan hecht? Dan kan het interessant voor u zijn om het te verkopen. De opbrengst kunt u investeren in iets waar u wel veel plezier van heeft. Twijfelt u of uw antieke voorwerpen van echt zilver zijn? Goudwisselkantoor heeft al meer dan 30 jaar ervaring met zilver. Onze taxateurs vertellen u precies hoe het zit.

Vrijblijvende taxatie van antiek zilver

Kom langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en u kunt er zonder afspraak terecht. Verkoopt u de zilveren voorwerpen? Dan betalen we u direct uit.

Antiek zilver