Gratis taxatie of meer informatie?

088-1021005

Goud verkopen bij kantoor Vianen

Goud kopen, verkopen of verpanden in Vianen? Dan kunt u in uw eigen woonplaats terecht bij het mobiele Goudwisselkantoor. Elke donderdag staan we bij het Winkelcentrum De Hagen in Vianen. Bij het mobiele Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

Adres
Vijfheerenlanden 61 Winkelcentrum de Hagen
4131 ED Vianen
Tel.088-1021005
vianen@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden
Donderdag: 10:00 – 16.30 uur
Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Vianen. Met dezelfde service en mogelijkheden als onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Vianen regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u toch een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Vianen biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat brengt u voordelen. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur legt u graag uit wat past bij uw persoonlijke situatie. Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Vianen of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Vianen.

Foto's
Kantoor Vianen
Lees beoordelingen

5 / 5 Dhr. j.m.a. v d uit Leerdam over Goudwisselkantoor Vianen op 20-04-2017:
"naar tevredenheid, goede ontvangst"


5 / 5 Mevr. g.j.m. w uit Vianen over Goudwisselkantoor Vianen op 30-03-2017:
"prima, deskundig gezellig"


5 / 5 Mevr. h.m.g. r uit Everdingen over Goudwisselkantoor Vianen op 23-03-2017:
"prima geholpen"


5 / 5 Mevr. c.p. h uit nieuwegein over Goudwisselkantoor Vianen op 16-02-2017:
"correct, vriendelijk en netjes"


5 / 5 Mevr. h w uit Vianen over Goudwisselkantoor Vianen op 16-02-2017:
"warm ontvangen, vriendelijke man"


5 / 5 Mevr. c b uit Vianen over Goudwisselkantoor Vianen op 02-02-2017:
"geeft een goed gevoel"


Andere locaties in de buurt van kantoor Vianen