Ede

Ede

Goudwisselkantoor Ede

Wilt u uw goud verkopen in Ede? Dan bent u bij Goudwisselkantoor Ede aan het juiste adres. Wellicht heeft u nog oud goud of gouden sieraden die u niet meer draagt. Het verkopen van goud is voor u waarschijnlijk geen dagelijkse bezigheid. Kom daarom naar een vertrouwd adres, waar u prettig en deskundig wordt geholpen bij het verkopen van uw gouden bezittingen. Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Ede voor een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Telefoonweg 73
6713 AK Ede
Tel. 0031 318 - 746 100
ede@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor betekent zakendoen met een Nederlands familiebedrijf. We zijn al meer dan 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten goud. Wij helpen u graag vrijblijvend en vakkundig met het verkopen van uw goud.

Over Goudwisselkantoor Ede

Goudwisselkantoor Ede is onderdeel van de landelijke organisatie met meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. Bij Goudwisselkantoor Ede kunt u de gehele week terecht voor het verkopen van uw goud, gouden sieraden, munten en baren voor een goede prijs. U krijgt de waarde direct contant uitbetaald (grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg). Uiteraard is een bankoverschrijving ook mogelijk. Naast goud verkopen en het inkopen van goud kunt u ook verpanden, taxeren en beleggen in goud.

Goudwisselkantoor Ede goed bereikbaar 

Uw goud verkopen in Ede was nog nooit zo gemakkelijk. Goudwisselkantoor zit op een centrale locatie in Ede, op de Telefoonweg 73. Om de hoek kunt u parkeren op het Kuiperplein en aan de Telefoonweg is een bushalte aanwezig. Maak gebruik van alle diensten en mogelijkheden. Want nu kunt u alles afhandelen in uw eigen regio.

Discreet uw goud verkopen in Ede

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Ede werkt gemakkelijk en discreet. De taxateur geeft u een vrijblijvende taxatie van uw kostbaarheden. Dat gebeurt in een aparte inkoopruimte waar u zelf bij aanwezig bent en ook uw vragen kunt stellen. Is alles naar tevredenheid? Dan kunt u het goud direct verkopen. Naast oud goud verkopen kunt u ook munten, baren en gouden horloges verkopen bij Goudwisselkantoor Ede.

Goud verkopen zonder afspraak

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Ede kan zonder afspraak. Als u uw goud wilt laten taxeren of verkopen, kunt u daarvoor altijd bij ons terecht. Wel zo gemakkelijk, want goud verkopen is meestal geen dagelijkse bezigheid. U kunt dus met uw goud bij ons langskomen als het ú uitkomt. Vindt u een afspraak juist prettig? Natuurlijk is dat mogelijk. Neemt u contact met ons op via telefoon of e-mail, of plan direct uw afspraak in. 

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat Goudwisselkantoor Ede nog meer doet

Wilt u niet alleen goud verkopen in Ede, maar heeft u ook munten of bankbiljetten? Ook daarmee kunt u terecht bij Goudwisselkantoor Ede. Wij adviseren u om bij uw bezoek voor uw goud deze voorwerpen ook mee te nemen. Dat biedt voor u gemak en dankzij onze ervaring weten we snel wat u in huis heeft. Is het erg veel, dan kunt u ook enkele voorbeelden meenemen. Zo kunnen we u toch alvast van dienst zijn. Dat is het gemak van veel kennis en ervaring onder één dak.

Plan uw route naar Goudwisselkantoor Ede

Goudwisselkantoor Ede is niet alleen goed bereikbaar voor Edenaren, maar ook voor bewoners uit bijvoorbeeld Wekerom, Lunteren, Bennekom en Harskamp. Door de ligging tussen Amersfoort en Arnhem is Ede ook goed bereikbaar voor forensen en bezoekers aan Ede. Op de website is een routeplanner aanwezig die u direct de beste route naar het kantoor aangeeft. Wacht niet langer met goud verkopen en laat u uitbetalen in contanten.

De gouden historie van Ede

Ook in de gemeente Ede hebben edelmetalen zoals goud en zilver altijd een plaats van betekenis gehad. Dat is ook te herleiden uit het gemeentewapen van Ede. Op het gemeentewapen staat een gouden vrouwelijke figuur die bekend staat als de Nederlandse maagd. Het is een gehelmde vrouw met een staf met hoed erop in haar rechterhand: het vrijheidssymbool; ze leunt op een boek met twee sluitingen, waarschijnlijk de bijbel, die ligt op een kleine zuil. Het wapen is geheel van goud in een veld van lazuur (blauw).

Overeenkomst met de Statengulden

Deze gouden beeltenis op het gemeentewapen van Ede is niet willekeurig gekozen. Op gouden en zilveren Nederlandse munten uit de afgelopen eeuwen komt deze vrouwelijke vrijheidsfiguur veelvuldig voor. Het gemeentewapen vertoont bijzonder veel overeenkomsten met de zilveren Gelderse Statengulden, waar ook in de stad Ede mee betaald is. Het zou goed kunnen dat deze als voorbeeld gediend heeft voor het ontwerp van het wapen van Ede. Op deze munt staat de spreuk: ‘Hanc tuemur Hac nitimur’: ‘deze (vrijheid) verdedigen we, op dit (geloof) rusten we’. Kortom: Ede heeft een prachtig gemeentewapen van goud met veel historie.

Familiegoud uit Ede

Een aanzienlijk deel van de inwoners van Ede en omliggende plaatsen is werkzaam in de agrarische sector. De aanwezigheid van veel boerenbedrijven en -families brengt met zich mee dat er ook veel gouden sieraden in de streek aanwezig zijn. Nogal eens worden gouden sieraden overgedragen aan een volgende generatie. Sieraden die kapot zijn of niet meer in de smaak vallen worden verkocht. Goudwisselkantoor Ede biedt iedereen uit de regio de mogelijkheid om goud te verkopen in Ede.  

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route