Rotterdam-Dorpsweg

Rotterdam-Dorpsweg

Goudwisselkantoor Rotterdam - Dorpsweg

Voor goud verkopen in Rotterdam Zuid bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. Al sinds 2010 heten we klanten van harte welkom in Rotterdam! In ons kantoor aan de Dorpsweg 74a kunt u al uw gouden sieraden, horloges, munten en goudbaren verkopen. Ook het kopen en verpanden van goud regelt u bij Goudwisselkantoor Rotterdam-Dorpsweg. Kom langs!

>  Gratis en vrijblijvende taxatie
>  Contant geld voor uw goud
>  Meer dan 30 jaar ervaring

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Dorpsweg 74
3083 LD Rotterdam-Dorpsweg
Tel. 0031 10 - 480 30 01
rotterdam@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur

Ruim 35 jaar ervaring

Goudwisselkantoor Rotterdam biedt u meer dan 35 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. Dat levert u voordelen. Doordat we de markt kennen, weten we uw objecten op juiste waarde te taxeren. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten of bankbiljetten? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Gratis parkeren

Heeft u sieraden geërfd? Wilt u uw muntenverzameling verkopen? Of wilt u uw vermogen veiligstellen met het kopen van edelmetalen? Kom dan naar Goudwisselkantoor Rotterdam. Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht. U kunt gratis parkeren voor de deur. Van harte welkom. 

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Altijd dichtbij

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen, verkopen of verpanden kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze vaste kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Rotterdam of omgeving? Dan heten we u welkom in Goudwisselkantoor Rotterdam.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route