Rotterdam-Beijerlandselaan

Rotterdam-Beijerlandselaan

Goudwisselkantoor Rotterdam-Beijerlandselaan

Welkom bij Goudwisselkantoor Beijerlandselaan in Rotterdam! Of u nu gouden sieraden, horloges, munten of goudbaren wilt kopen, verkopen, verpanden of veilen, onze deskundige medewerkers staan klaar om u te helpen. Onze specialisten helpen u graag bij een waardebepaling of gratis taxatie van uw sieraden, munten en horloges. Voor een uitbetaling kunt kiezen uit contant of per bank.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Verpanden
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Beijerlandselaan 179 (B)
3074EH Rotterdam-Beijerlandselaan
Tel. +31 10-3180041
rotterdam-beijerlandselaan@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Service en persoonlijk contact

Bij Goudwisselkantoor Rotterdam kunt u rekenen op een professionele en betrouwbare service. Onze ervaren specialisten zullen u begeleiden bij het bepalen van de waarde van uw goud en zilver. U kunt vertrouwen op onze nauwkeurige en gratis taxatieservice. Bij Goudwisselkantoor hechten we veel waarde aan persoonlijk contact. We helpen u daarom niet aan een loket, maar in een discrete ruimte met alle aandacht voor u en uw kostbaarheden. We geven u graag deskundig en vrijblijvend advies over het verkopen van uw goud. Als u overgaat tot verkoop, dan krijgt u zonder bijzijn van anderen het geld uitgekeerd. Een prettig idee.

Wist u dat u ook verschillende valuta kan inwisselen bij Goudwisselkantoor?

Of u nu op reis gaat naar het buitenland of net terug bent, wij bieden u de mogelijkheid om uw overtollige vreemde valuta om te zetten naar euro's. Bij ons kunt u diverse valuta inwisselen, waaronder Amerikaanse dollars, Britse ponden, Zwitserse franken, Japanse yen en vele andere valuta. Het inwisselen van valuta bij Goudwisselkantoor is eenvoudig en efficiënt. U hoeft voor het omzetten naar Euro’s geen afspraak te maken en kunt gewoon bij ons binnenlopen. Onze specialisten zullen uw valuta nauwkeurig tellen en u direct het equivalent in euro's uitbetalen. uitbetaling Wij begrijpen dat uw tijd kostbaar is en daarom bieden wij bij alle soorten transacties directe uitbetalingen aan. Of u nu liever anoniem contant geld wilt ontvangen of de betaling liever op uw bankrekening wilt laten storten, wij regelen het voor u.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim 40 jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we goud, zilver, platina en diamanten in meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op over Goudwisselkantoor.

  • Meer dan 40 jaar ervaring
  • Gratis taxatie • Contante betaling
  • Oog voor uw privacy
  • Alles onder één dak
  • 150+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Rotterdam-Beijerlandselaan

U kunt ons vinden op Beijerlandselaan 179 in stadsdeel Feijenoord. Centraal gelegen en een gemakkelijk toegankelijk deel van de stad. Het is met de auto goed aan te rijden met vele parkeer mogelijkheden in de regio. Mocht u met het openbaarvervoer komen dan ligt tramhalte Randweg voor de deur. Ook zijn er verschillende bushaltes in de buurt.

>> Plan uw route.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Kijk ook eens naar onze andere locaties in Rotterdam. Onze service maken we graag voor iedereen mogelijk.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route