Gratis taxatie of meer informatie?

056 20 33 23

Goud verkopen Kortrijk

Goud verkopen in Kortrijk is eenvoudiger en meer vertrouwd als ooit tevoren. Bij  Goudwisselkantoor aan de Gentsesteenweg 1A  bent u aan het juiste adres. In uw eigen vertrouwde woonplaats Kortrijk kunt u uw gouden en zilveren voorwerpen verkopen. Uw goud wordt in uw bijzijn getaxeerd en u ontvangt ook direct een prijsaanbod! Kom vandaag nog langs voor een vrijblijvende taxatie van uw gouden juwelen en andere kostbaarheden.

Adres
Harelbeeksestraat 3
8500 Kortrijk
Tel. 056 20 33 23
kortrijk@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.
Openingstijden

Maandag: 09.30 - 17.30 uur
Dinsdag: 09.30 - 17.30 uur
Woensdag: 09.30 - 17.30 uur
Donderdag: 09.30 - 17.30 uur
Vrijdag: 09.30 - 17.30 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

Wilt u liever een afspraak? Plan uw afspraak


Lokaal uw goud verkopen

Kortrijk is één van de oudste steden van België. De vele Kortrijkzanen wonen, werken en recreëren in en om deze prachtige historische stad aan de rivier de Leie. Iedere dag zullen meerdere Kortrijkzanen zich afvragen wat een vertrouwd adres is voor het laten taxeren, verkopen van hun gouden juwelen of andere kostbaarheden. Goudwisselkantoor vindt dat u daarvoor geen lange reis hoeft te maken. Met ruim 70 locaties in Nederland en een groeiend aantal in België is er altijd een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Goudwisselkantoor goed bereikbaar

Goudwisselkantoor Kortrijk aan de Gentsesteenweg 1A is dichtbij het centrum en het Groeningepark gevestigd. Het kantoor is zowel per auto als openbaar vervoer goed bereikbaar. Parkeergelegenheid en de bushalte is op loopafstand van het kantoor.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Goud verkopen: een persoonlijke zaak

Uw gouden juwelen verkopen is geen alledaags werk maar wel een zaak van vertrouwen. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen. We helpen u niet vanachter een loket, maar in een discrete ruimte. Daar kunt met eigen ogen de taxatie van uw gouden juwelen en kostbaarheden zien. Heeft u een vraag over bepaalde zaken? Overleg dan gerust met de ervaren taxateur. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring weten waar het om gaat in de wereld van edelmetalen en verzamelobjecten.

Méér dan alleen goud

Bezit u naast uw gouden juwelen ook sieraden met edelstenen, losse diamanten, merkhorloges of een verzameling munten? Ook daarmee kunt u terecht bij Goudwisselkantoor Kortrijk. We zijn een familiebedrijf van Hollandse oorsprong dat al meer dan 30 jaar ervaring heeft in verzamelobjecten, edelmetalen en andere waardevolle objecten. Ook úw kostbaarheden willen we graag taxeren en van u overnemen.

Van harte welkom in Goudwisselkantoor Kortrijk.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:
  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!
Foto's

Andere locaties in de buurt van kantoor Kortrijk