Hillegom

Hillegom

Goud verkopen bij kantoor Hillegom 

ELKE DONDERDAG IN HILLEGOM

Wilt u goud kopen, verkopen of verpanden in Hillegom? Dan kunt u terecht in het mobiele Goudwisselkantoorin uw eigen plaats! Elke donderdag staan we op bij het winkelcentrum Brakershof (achter lunchroom Dunant) in Hillegom. Bij Goudwisselkantoor kunt u terecht met goud en zilver, diamanten, horloges, (oude) munten, bankbiljetten en postzegels. We taxeren uw voorwerpen vrijblijvend en doen u een reëel aanbod.

U bent van harte welkom in ons mobiele kantoor voor het taxeren, verkopen en kopen. We hebben onze bus laten aanpassen om aan de richtlijnen van het RIVM te voldoen. Daarmee doen we het maximale voor uw en onze gezondheid. We verwelkomen slechts 1 persoon tegelijk in de bus en hebben transparante schermen geplaatst om rechtstreeks contact te vermijden.
 

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Henri Dunantplein ((parkeerterrein tussen AH en DekaMarkt))
2181 EM Hillegom
Tel. 0031 88 - 102 10 00
hillegom@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Wo: Gesloten
Do: 10:00 - 17:00 uur
Vr: Gesloten
Za: Gesloten
Zo: Gesloten
Ma: Gesloten
Di: Gesloten

Service dichtbij

Service bij u om de hoek. Dat is het idee van het mobiele Goudwisselkantoor Hillegom. Met vanzelfsprekend dezelfde service en mogelijkheden als in onze vaste kantoorlocaties. Dus, wilt u uw gouden sieraden verkopen? Uw kostbaarheden tijdelijk verpanden? Of wilt u investeren in de edelmetalen goud of zilver? Bij het mobiele Goudwisselkantoor Hillegom regelt u het allemaal.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer dan 30 jaar ervaring

Mobiel Goudwisselkantoor Hillegom biedt u meer dan 30 jaar ervaring in edelmetalen en verzamelobjecten. En daar profiteert u van. We kennen de markt en zijn bekend met heel veel soorten verzamelobjecten en edelmetalen. Bovendien: heeft u naast oude sieraden ook nog munten, bankbiljetten of postzegels? Dan kunt u met alles terecht op één adres. Wel zo gemakkelijk.

Welkom zonder afspraak

U bent welkom met en zonder afspraak. We helpen u in een discrete ruimte. In alle rust taxeren we uw kostbaarheden. Heeft u vragen over het investeren in edelmetalen? Onze deskundige taxateur geeft u advies wat past bij uw persoonlijke situatie.Een afspraak maken mag, maar is geen vereiste.

Landelijk werkende organisatie

Goudwisselkantoor is een landelijk werkende organisatie met goudwisselkantoren in Nederland en België. Voor goud kopen en verkopen kunt u dus terecht in onze locaties door heel Nederland. Zowel in onze kantoorlocaties als de mobiele kantoren. Woont u in Hillegom of omgeving? Dan heten we u welkom in het mobiele Goudwisselkantoor Hillegom.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Tevreden? Direct contante betaling!

Route