Zilveren munten

Zilveren munten

Zilveren munten worden al meer dan 25 jaar door ons verhandeld. We kopen en verkopen allerlei munten van goud, zilver, platina en munten met oudheid- en verzamelwaarde.

Brede klantenkring voor munten

Alle zilveren beleggingsmunten en muntbaren in de diverse maten en groottes zijn bij ons verkrijgbaar. Door al die jaren zijn we ook een zeer ervaren partij geworden in de wereld van de numismatiek. Klanten van over de gehele wereld weten ons te vinden. Door ons grote netwerk van kantoren is er altijd een vestiging bij u in de buurt. ‘Uw tevredenheid is ons succes’.

Wat voor zilveren munten verkoopt Goudwisselkantoor?

Het Goudwisselkantoor verkoopt allerlei soorten zilveren munten uit Nederland en België maar ook uit landen buiten de Benelux. Nieuwe munten, speciale munten, munten al dan niet geldig als betaalmiddel, allemaal munten als verzamelobjecten voor de internationale verzamelaars.

Beleggingsmunten kopen bij Goudwisselkantoor.

De meeste bekende zilveren beleggingsmunten in verschillende groottes zijn bij het Goudwisselkantoor te verkrijgen. Veelgevraagd zijn de munten met het gewicht van 1 Troy ounce ( 31,10 gram).

De meeste verhandelde zilveren beleggingsmunten zijn:

  • Maple Leaf (Canada)
  • Eagle (Amerika)
  • Panda (China)
  • Lunar (Australië)
  • Philharmoniker (Oostenrijk)
  • Brittania (Groot-Brittannië)

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal

Zilveren munten