Uden

Uden

Goudwisselkantoor Uden

Welkom bij Goudwisselkantoor Uden, waar ons ervaren team klaar staat om u te helpen met eerlijke prijzen en deskundig advies. Ons kantoor is dé bestemming voor al uw edelmetalen en waardevolle bezittingen. Of het nu gaat om goudbaren, sieraden, munten, horloges of zelfs valutawissels, wij zijn er om u te helpen.

Onze diensten omvatten:

 • Aankoop en Verkoop: Of u nu wilt kopen of verkopen, wij bieden eerlijke prijzen voor uw edelmetalen en andere waardevolle items.
 • Verpanden en Veilen: Heeft u tijdelijk financiële ondersteuning nodig? U kunt uw waardevolle bezittingen bij ons verpanden. We bieden ook veilingdiensten aan voor specifieke items.
 • Valutawissel: Naast edelmetalen kunt u bij ons terecht voor het wisselen van valuta, zodat u altijd de juiste valuta bij de hand heeft voor uw reis of zaken.
 • Deskundige Taxatie: Onze specialisten staan klaar om uw items te taxeren en u te voorzien van een nauwkeurige waardebepaling.
 • Directe Uitbetaling: Na de taxatie kunt u direct worden uitbetaald, zowel contant als via bankoverschrijving.

Ons toegewijde team staat voor u klaar om u te helpen bij al uw edelmetaalbehoeften. Bezoek ons kantoor in Uden en ontdek hoe Goudwisselkantoor Uden u van dienst kan zijn. Uw waardevolle bezittingen zijn bij ons in goede handen.

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Uden op Markstraat 1A voor een vrijblijvende taxatie.
Direct langskomen, navigeer naar deze locatie >>

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Marktstraat 1a
5401 GE Uden
Tel. +31 413 42 90 05
uden@goudwisselkantoor.nl

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 09:30 - 17:00 uur
Zo: Gesloten

Service die klaar staat voor u

Een afspraak maken is niet nodig; u kunt op elk moment gewoon bij ons binnenstappen. Bij ons wordt u persoonlijk ontvangen, en dat maakt ons anders dan de rest. Onze toegewijde taxateur beoordeelt uw goud recht voor uw ogen en berekent ter plekke de waarde ervan. Als alles naar uw tevredenheid is, kopen wij graag uw goud van u in. En het beste van alles? U krijgt meteen uw geld, de keuze is aan u – contant of per overschrijving. Bij Goudwisselkantoor Uden draait alles om uw gemak en tevredenheid. Wij zijn er om u de best mogelijke service te bieden, op uw eigen tijd, zonder gedoe. Bezoek ons vandaag nog en ervaar zelf het verschil. Uw kostbaarheden verdienen niets minder dan de persoonlijke aandacht en professionaliteit die wij bieden.

Bij ons kantoor in Uden kunt u rekenen op:

 • Deskundig advies: Onze experts hebben jarenlange ervaring en bieden u graag advies op maat.
 • Eerlijke prijzen: Wij hanteren transparante en marktconforme tarieven voor al uw transacties.
 • Veilige omgeving: Uw kostbaarheden zijn bij ons in goede handen. Wij zorgen voor een veilige en discrete omgeving.

Over Goudwisselkantoor

Goudwisselkantoor is een Nederlands familiebedrijf en is al ruim 40 jaar actief in de aan- en verkoop van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks taxeren, kopen, verkopen en verpanden we goud, zilver, platina en diamanten in meer dan 150 locaties in Nederland, België en Duitsland. Meer over onze bedrijfsfilosofie. Lees verder op over Goudwisselkantoor.

 • Meer dan 40 jaar ervaring
 • Gratis taxatie • Contante betaling
 • Oog voor uw privacy
 • Alles onder één dak
 • 150+ locaties: altijd een kantoor dichtbij

Uw route naar Goudwisselkantoor Uden

Uw route naar Goudwisselkantoor Uden, Markstraat 1A Ons kantoor bevindt zich op Markstraat 1A in Uden, zeer centraal gelegen. U kunt ons gemakkelijk bereiken, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. Als u met de bus reist, zijn er verschillende bushaltes in de buurt van ons kantoor. U kunt de dienstregeling van het openbaar vervoer raadplegen om de meest geschikte buslijn en halte te vinden voor uw reis naar ons kantoor.

>> Plan uw route.

Als u problemen heeft met vervoer of liever niet met waardevolle items over straat gaat, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens onze andere locaties in de regio. Bij Goudwisselkantoor streven we ernaar om onze service voor iedereen toegankelijk te maken. Uw gemak en tevredenheid staan bij ons voorop.        

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

 1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
 2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
 3. Direct uitbetaling.

Route