Tienen

Tienen

Goudwisselkantoor Tienen

Uw (oud) goud verkopen in Tienen, dat regelt u bij het Goudwisselkantoor. Kom naar onze vestiging aan de Leuvenselaan nr. 2 en laat uw (oude) gouden voorwerpen vrijblijvend taxeren. 

Betalingen bij Goudwisselkantoor Tienen

In ons kantoor in Tienen kunt u op meerdere manieren voor uw aankopen betalen. Wij accepteren helaas geen betalingen via creditcard. Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Tienen en ontdek wat uw kostbaarheden waard zijn.

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Tienen.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Leuvenselaan 2
3300 Tienen
Tel. 016 98 05 58
tienen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 15:00 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur

Hoe werkt goud verkopen in Tienen?

Is het verkopen van goud voor u een dagelijkse bezigheid? Waarschijnlijk niet. Wellicht ligt uw goud zelfs al jarenlang in een kast of bureaulade. Bij Goudwisselkantoor zult u onze persoonlijke aanpak waarderen.

  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Deskundig vrijblijvend advies
  • Een correcte prijs voor uw goud
  • Geen afspraak nodig: stap gewoon binnen

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Discrete taxatie

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Tienen werkt gemakkelijk en discreet. We helpen u niet aan een loket, maar in een speciaal taxatiekantoor. Daar beoordeelt de taxateur uw kostbaarheden. Daar bent u ook zelf bij aanwezig. Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het (oude) goud direct. Naast oud goud kunt u ook munten, baren en gouden horloges verkopen bij Goudwisselkantoor Tienen.

Welkom zonder afspraak

Om uw goud te verkopen bij Goudwisselkantoor Tienen is geen afspraak nodig. U kunt daarvoor de gehele week terecht tijdens onze ruime openingstijden. Wel zo gemakkelijk: u kunt met uw goud bij ons langskomen als het ú uitkomt. Vindt u een afspraak juist prettig? Natuurlijk kan dat. Neemt u contact met ons op via 016 98 05 58 of stuur een e-mail naar tienen@goudwisselkantoor.be. U kunt hierboven ook direct uw afspraak inplannen.

Aanbevolen door anderen

Dagelijks verkopen honderden mensen hun gouden sieraden en andere kostbaarheden bij Goudwisselkantoor. Benieuwd naar hun ervaringen?

Over Goudwisselkantoor Tienen

Goudwisselkantoor Tienen is onderdeel van de landelijke keten van Goudwisselkantoren. Dit ervaren familiebedrijf heeft meer dan 150 locaties in België, Nederland en Duitsland. We zijn al meer dan 40 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten goud. We geven graag deskundig en vrijblijvend advies aan u over het verkopen van uw goud.

Goudwisselkantoor Tienen uitstekend bereikbaar

Uw goud verkopen in Tienen is eenvoudiger dan ooit. Het kantoor zit op een centrale locatie in Tienen, op de Leuvenselaan 2. U kunt de auto parkeren langs de Leuvenselaan/-straat en de 4de Lansierlaan.
Reist u met het openbaar vervoer? Direct naast ons pand is de bushalte ‘4de Lansierslaan’, waar bijna alle buslijnen van de regio stoppen. Het treinstation Tienen is op minder dan 5 minuten loopafstand. Daardoor is een bezoek aan het Goudwisselkantoor ook heel aantrekkelijk voor inwoners uit de regio zoals Ezemaal en Boutersem.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

> Plan uw route

Wat Goudwisselkantoor Tienen nog meer doet

Wilt u niet alleen goud verkopen in Tienen, maar heeft u ook munten en bankbiljetten? Ook daarmee kunt u terecht bij Goudwisselkantoor. Wij adviseren u om bij uw bezoek voor uw goud deze voorwerpen ook mee te nemen. Dat biedt voor u gemak en dankzij onze ervaring weten we snel wat u in huis heeft. Is het erg veel, dan kunt u ook enkele voorbeelden meenemen. Zo kunnen we u toch alvast van dienst zijn. Dat is het gemak van veel kennis en ervaring onder één dak.

Kom bij ons langs!

Ervaar het zelf en kom langs bij ons Goudwisselkantoor. Want goud verkopen in Tienen: dat doet u bij het Goudwisselkantoor.

De gouden historie van Tienen

Interessant om te weten: ook in de gemeente Tienen hebben edelmetalen zoals goud en zilver altijd een plaats van betekenis gehad. Tienen had een belangrijke plaats op de west-oostelijke handelsroute in de bloeiperiode van het Romeinse Rijk. Uit opgravingen zijn er schatten ontsloten uit die periode, waaronder vele gouden voorwerpen en munten. Deze gouden munten kunnen verzamelaarswaarde hebben. Goudwisselkantoor krijgt regelmatig verzamelmunten aangeboden voor taxatie en verkoop. Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we de expertise in huis om ook dit goud op waarde te schatten.

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route