Mechelen

Mechelen

Goudwisselkantoor Mechelen

Heeft u het voornemen uw (oud) goud te verkopen? Aan de Hendrik Speecqvest 62 in Mechelen vindt u het juiste adres: Goudwisselkantoor! Hier kunt u alle soorten goud verkopen, zoals oud goud, juwelen, gouden munten en goudstaven. We nodigen u uit voor een gratis én vrijblijvende waardebepaling. Dankzij meer dan 30 jaar ervaring hebben we veel kennis van edelmetalen. Bezoek vandaag nog Goudwisselkantoor Mechelen en ontdek wat uw goud waard is.

Lees hier meer informatie over betalingen en de procedure over de uitbetalingen van Goudwisselkantoor.

Geld wisselen is ook een service van Goudwisselkantoor. Wij wisselen bijna alle soorten buitenlandse valuta, van bankbiljetten tot muntgeld. U kunt ook veel oud geld inwisselen. Onze taxateurs vertellen u graag meer. Kom vrijblijvend langs bij Goudwisselkantoor Mechelen.

Onze diensten: 
✔ Kopen
✔ Verkopen
✔ Valuta Wisselen  
✔ Veilen
✔ Taxeren
✔ Taxatie diamanten
✔ Inkoop diamanten

Kom langs of maak een afspraak

Adres
Hendrik Speecqvest 62/02
2800 Mechelen
Tel. 0800 - 26 41 7
mechelen@goudwisselkantoor.be

Of vul hier ons contactformulier in.

Openingstijden
Zo: Gesloten
Ma: 09:30 - 17:30 uur
Di: 09:30 - 17:30 uur
Wo: 09:30 - 17:30 uur
Do: 09:30 - 17:30 uur
Vr: 09:30 - 17:30 uur
Za: 10:00 - 17:00 uur

TAXATIE OP AFSTAND? 

Lees meer informatie en vraag vandaag nog aan!
Bent u niet in de gelegenheid om bij ons op kantoor langs te komen? Vraag dan vandaag het gratis pakket 'Taxatie op afstand' aan. 

> Aanvragen  > Meer informatie
 

 

Hoe werkt goud verkopen in Mechelen?

Dat goud verkopen in Mechelen niet ingewikkeld hoeft te zijn, ervaart u bij Goudwisselkantoor. Als u ons kantoor aan de Hendrik Speecqvest bezoekt, ontvangt de vaste taxateur u persoonlijk. In een discrete taxatieruimte zal hij uw kostbaarheden testen en de waarde van uw goud bepalen. U bent daar zelf bij aanwezig en kunt ondertussen genieten van een tas koffie. Na afloop ontvangt u een ernstig prijsaanbod.

Directe betaling bij verkoop

Is de taxatie en het prijsaanbod naar tevredenheid? Dan verkoopt u het goud en betalen we u de waarde direct uit. (Grote geldbedragen alleen mogelijk in overleg.) Heeft u liever het geld via een bankoverschrijving? Ook dat is mogelijk. Goudwisselkantoor helpt u graag verder met een taxatie of het verkopen van uw goud in Mechelen.

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor

Goud verkopen bij Goudwisselkantoor Mechelen betekent zakendoen met een solide familiebedrijf. Kantoor Mechelen is één van de ruim 80 locaties in België en Nederland. We zijn al meer dan 30 jaar actief in het in- en verkopen van goud, zilver en verzamelobjecten. Daardoor kennen we de markt goed en hebben veel ervaring met alle soorten goud. We geven u graag deskundig advies over het verkopen van uw goud en andere kostbaarheden.

Goud verkopen in Mechelen: dit zijn uw voordelen

Uw goud verkopen bij Goudwisselkantoor Mechelen heeft vele voordelen. We zetten ze graag voor u op een rijtje:

  • Gratis taxatie en vrijblijvend advies
  • Altijd beschikbaar: ruime openingstijden
  • Een afspraak maken is niet nodig
  • Discrete afhandeling voor uw privacy
  • Direct uibetaling 
  • Ruim 30 jaar ervaring in edelmetalen
  • U kunt ook terecht met uw verzamelobjecten

Parking, trein en bus op loopafstand

Goudwisselkantoor Mechelen is zeer goed bereikbaar. Komt u per auto naar de Hendrik Speecqvest, dan is Parking Bruul direct voor het Goudwisselkantoor. Ook met het openbaar vervoer is het Goudwisselkantoor perfect bereikbaar. Reist u met de bus, dan stapt u voor de deur uit, bij halte Mechelen Raghenoplein. Vanaf treinstation Mechelen loopt u via de Stationsstraat in minder dan tien minuten naar het Goudwisselkantoor. Ook voor forenzen uit Antwerpen of Brussel is dat een prettige situering.

Is vervoer voor u een probleem? Of gaat u liever niet met veel waarde over straat? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We brengen het verkopen van uw goud in Mechelen graag binnen handbereik!

Wilt u meer dan alleen goud verkopen?

Wilt u niet alleen uw goud verkopen in Mechelen, maar heeft u ook verzamelobjecten zoals munten of bankbiljetten in uw bezit? Deze kunt u ook bij Goudwisselkantoor Mechelen verkopen. Neemt u daarom zeker uw verzamelobjecten mee bij uw bezoek. U hoeft daarvoor niet bij verschillende firma’s langs, maar u kunt al uw kostbaarheden laten taxen en verkopen bij Goudwisselkantoor.  

Aarzel niet en kom vandaag nog langs voor een taxatie van uw kostbaarheden!

In 3 stappen naar een succesvolle taxatie:

  1. U bent zelf bij taxatie aanwezig.
  2. Taxatie is vrijblijvend: u bent niets verplicht.
  3. Direct uitbetaling.

Route