Palladium verkopen

Palladium verkopen

Voor het verkopen van Palladium bent u bij Goudwisselkantoor aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar zijn we gespecialiseerd in de inkoop van edelmetaal, dus ook palladium. We nodigen u uit voor een vrijblijvende taxatie van uw palladium voorwerpen. U kunt ook ter plekke uw palladium verkopen. We betalen u dan meteen uit. Kom vandaag nog langs en ontdek bij Goudwisselkantoor wat uw palladium metaal waard is!

  • Alle soorten palladium verkopen
  • Gratis en vrijblijvende taxatie
  • Ruim 30 jaar ervaring in edelmetalen

Vind kantoor bij u in de buurt

Welke soorten Palladium kunt u verkopen?

Palladium edelmetaal bestaat in vele vormen, van sieraden tot palladium uit de industrie. Goudwisselkantoor taxeert en koopt alle soorten palladium metaal.

Palladium sieraden

Of het nu gaat om een enkele palladium ring, een grote hoeveelheid sieraden of kapotte exemplaren, u kunt alle soorten palladium sieraden verkopen. Dat geldt ook voor palladium sieraden met diamanten en edelstenen.

Palladium munten

Palladium munten verkopen? Bij Goudwisselkantoor regelt u dat. Munten van palladium zijn er in verhouding tot de gouden en zilveren maar beperkt. Meest bekend zijn de internationaal bekende troy-ounce munten zoals de Maple Leaf en Cook Islands en andere (Canadese) dollarmunten.

Palladium baren

Bij Goudwisselkantoor kunt u alle soorten palladium baren verkopen. We kopen niet alleen de internationaal bekende en gekeurde baren, maar ook minder gangbare palladium baren.

Industrieel palladium(restanten)

Bezit u palladium(restanten) uit bedrijfsmatige processen? Ook dit palladium kunt u verkopen bij Goudwisselkantoor. Denk bijv. aan stans- en gietresten van edelmetaal of palladiumrestanten van tandartspraktijken.

Dus: wilt u palladium munten verkopen, of palladium baren, sieraden of palladiumdelen uit elektronica? Kom langs! We beschikken over de benodigde testmaterialen en kunnen zelfs ingewikkelde voorwerpen of grote hoeveelheden palladium met speciale apparatuur beoordelen.

Uw palladium gratis getaxeerd

We taxeren uw palladium gratis en vrijblijvend. Tegelijk doen we u een aanbod om het palladium in te kopen. We bieden een reële prijs voor uw edelmetalen gebaseerd op de actuele handelskoersen. Is alles naar tevredenheid? Dan kopen we het palladium graag van u in.

Meer dan 30 jaar ervaring

Goudwisselkantoor is een familiebedrijf met ruim 80 locaties in België en Nederland. We zijn al ruim 30 jaar actief in het in- en verkopen van edelmetalen en verzamelobjecten. Dagelijks helpen we vele klanten met het kopen, verkopen, veilen en verpanden van hun edelmetalen en andere kostbaarheden.

Zo werkt palladium verkopen bij Goudwisselkantoor:

  • U bent de hele week welkom.
  • Een afspraak maken mag, maar is niet verplicht.
  • We ontvangen u persoonlijk.
  • We beoordelen in uw bijzijn het palladium en doen u een vrijblijvend aanbod.
  • Is alles naar tevredenheid? Dan verkoopt u het palladium.
  • U krijgt meteen uitbetaald, contant of per bank.

Ook aankoop van platina

Het zilverwitte edelmetaal palladium wordt nog weleens verward met het bijna gelijk gekleurde platina. Wat ook meespeelt is dat zowel palladium als platina veel in de industrie gebruikt worden en in sieraden. Heeft u voorwerpen waarvan u twijfelt of het palladium, platina of misschien zelfs witgoud is? Kom langs! Wij hebben de kennis en ervaring voor aankoop van alle edelmetalen.

Altijd een kantoor dichtbij

Voor het verkopen van uw palladium is er altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Met meer dan 80 locaties hebben we een landelijke dekking van kantoren in België en Nederland.

Ontdek wat uw palladium waard is!

Kom vandaag nog met uw palladium naar Goudwisselkantoor voor een vrijblijvende taxatie.

Palladium verkopen