Goudstaaf 1 gram verkopen

Goudstaaf 1 gram verkopen

Goudstaven bestaan in veel verschillende soorten. Deze staven worden wereldwijd gemaakt voor beleggers. Door hun compacte formaat zijn goudstaven makkelijk verhandelbaar. Een goudstaafje van 1 gram is het kleinste formaat.

Goudstaaf van 1 gram verkopen?

Heeft u een goudstaafje van 1 gram dat u wilt verkopen? Ook de kleinste goudstaven koopt Goudwisselkantoor voor een ernstige prijs. En we betalen u direct uit!

1 gram: de kleinste goudstaaf

Goudstaafjes van 1 gram komen minder vaak voor. Ze worden vaak gebruikt als sieraad in de vorm van een hanger. Ze zijn ook geschikt om als cadeau weg te geven. De 1 gram goudstaafjes komen ook voor in combi-baren van 50 of 100 x 1 gram.

Natuurlijk goud

Het meeste goud dat in de natuur wordt gewonnen, wordt in goudbaren omgezet. Staven bestaan in formaten van 1 gram t/m 12,5 kilo en zijn gegoten in de meest zuivere vorm van goud.

Betrouwbare goudbaren

Goudstaven worden door verschillende producenten gemaakt. Smelterijen die het keurmerk dragen van de London Bullion Market Association (LBMA) zijn bekend en vertrouwd. Hun goudstaven voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En zijn dus gemakkelijk verhandelbaar. Bekende merken zijn bijvoorbeeld Umicore, Credit Suisse en Heraeus. Goudstaven zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid makkelijk is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs het serienummer vermeld op de staaf.

Gratis taxatie

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. Verkoopt u uw Goudstaafje? Dan betalen we u direct uit.

Goudstaaf 1 gram verkopen