Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Jaap Hofstee (66) doet het imago van een spaarzame Nederlander eer aan. ‘Ik heb altijd hard gewerkt; we hebben goed maar niet overdadig geleefd’ zegt Jaap. Toen kwam de crisis.

‘Bij het volgen van de actualiteiten dacht ik steeds vaker: is mijn spaargeld nog wel veilig? En is het over tien jaar nog iets waard?’ vertelt Jaap. ‘We zouden graag ook nog wat nalaten aan onze kinderen straks,’ valt zijn vrouw Gerda (64) hem bij.

Jaap en Gerda zochten hierin meer zekerheid en kwamen uit bij Goudwisselkantoor. ‘We vonden het verstandig om het risico van ons gespaarde vermogen meer te spreiden,’ legt Jaap uit. ‘Daarom hebben we besloten een deel van ons spaargeld om te zetten in fysiek goud en zilver.’ Edelmetalen zijn al eeuwen waardevast gebleken, terwijl de geschiedenis heeft bewezen dat dat met papiergeld niet het geval is’ vult Gerda aan.

Het echtpaar was verheugd over de service die ze kregen bij Goudwisselkantoor. ‘Natuurlijk vonden we het spannend, maar de specialisten van Goudwisselkantoor zijn zeer vriendelijk en stelden ons gerust; veel meer particulieren hebben inmiddels dezelfde stap genomen.’

Op het kantoor kregen Jaap en Gerda uitgebreid uitleg welke vormen van goud en zilver het beste bij hen zou passen. ‘Door het risico van ons gespaarde vermogen meer te spreiden hebben we voor onszelf en voor onze erfgenamen meer zekerheid’, zegt Jaap.

Bent u net als Jaap en Gerda ook bezorgd over de waardevastheid van uw spaargeld? Stap dan, net als vele anderen die u voorgingen, eens binnen bij een Goudwisselkantoor bij u in de buurt.

Is mijn spaargeld nog wel veilig?