Platina sieraden

Platina sieraden

Heeft u een platina sieraad dat u wilt verkopen? Goudwisselkantoor biedt een reële prijs voor uw platina sieraden.

Platina onverwoestbaar

Platina is een schaars natuurproduct Het wordt maar op enkele plaatsen ter wereld gedolven. Platina sieraden zijn dan ook relatief onbekend. Toch zijn er allerlei type sieraden van dit zilverwitte edelmetaal. Omdat platina bijna onverwoestbaar is, is het zeer geschikt om sieraden van te maken. Het dragen van platina sieraden is ook voor mensen die gevoelig zijn voor huidirritaties geen probleem. Het buigzame en kneedbare edelmetaal wordt ook veel gebruikt voor industriële toepassingen.

Platina sieraden verkopen?

Bent u in het bezit van een platina sieraad, maar draagt u dit niet meer? Omdat hij stuk is, of omdat u hem niet mooi meer vindt? Het is de moeite waard om uw platina sieraad te laten taxeren en te verkopen. Goudwisselkantoor heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het taxeren van sieraden uit alle werelddelen. Twijfelt u of uw sieraad van platina is? Neem gerust contact met ons op. Onze ervaren taxateurs leggen u precies uit hoe het zit.

Vrijblijvend platina sieraden taxeren

Kom eens langs bij één van onze kantoren bij u in de buurt. Een taxatie is vrijblijvend en kan zonder afspraak. U bent van harte welkom!

Platina sieraden