Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Gouden munten

Gouden munten verkopen in België

Goudwisselkantoor heeft een goede reputatie in de muntenwereld. Naast een groot netwerk van kantoren in Nederland hebben wij nu ook kantoren in België. U bent welkom om gouden munten te verkopen.

Gouden munten verkopen in Nederland

Gouden munten werden meer dan 25 jaar geleden al bij ons verhandeld. Inkopen en verkopen van verzamelmunten of munten met goudwaarde. Door al die jaren ervaring hebben wij een goede naam opgebouwd in de Munten en Bankbiljetten wereld. Door ons grote netwerk van kantoren kunt u altijd terecht bij een kantoor in de buurt.

Hoe wordt de waarde van gouden munten bepaald?

Er wordt onderscheid gemaakt tussen munten met verzamelwaarde en gouden munten zonder verzamelwaarde. Sommige munten kunnen door hun jaartal of kwaliteit meer opleveren dan de goudprijs. Bij de meeste gouden munten wordt de waarde bepaald door de hoeveelheid goud.

Waarom gouden munten verkopen in bij Goudwisselkantoor? Onze taxateur beoordeelt uw munten waar u zelf bij bent. Ze worden gewogen en getest op echtheid. Heeft uw gouden munt geen verzamelwaarde dan zal deze munt getaxeerd worden op de huidige goudprijs. Dit geld ook voor beleggingsmunten.

Het Goudwisselkantoor heeft door zijn jaren lange ervaring in gouden munten een goede naam opgebouwd. Wij hebben meer dan 80 locaties in Nederland en België. Daar staan onze taxateurs voor u klaar staan om uw munten vrijblijvend te taxeren.

Wat voor gouden munten koopt Goudwisselkantoor?

Het Goudwisselkantoor koopt allerlei soorten gouden munten uit Nederland en België maar ook internationale gouden munten. U moet denken aan Gouden Tientjes, Gouden 20 Francs, Gouden Soevereign’s, Gouden euro’s, Gouden Dukaten en penningen.

Wilt u beleggingsmunten munten verkopen zoals de Krugerrand, Maple Leaf, American Eagles, Philharmoniker, Golden Nugget, Britannia, 50 Pesos of een Gouden Panda? Goudwisselkantoor is een expert in het in- en verkopen van Gouden Troy Ounce munten en andere beleggingsmunten.

Waarom uw gouden munten verkopen bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 80 locaties in België en Nederland