Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Zilverbaar 50 gram

Overweegt u zilverbaren aan te schaffen? Een verstandige keuze! Waarom goud en zilver kopen). Edelmetalen behouden immers altijd hun waarde. Bij Goudwisselkantoor koopt u zilverbaren in gewichten van 20 gram tot en met 1 kilo. Een baartje van 50 gram is snel leverbaar. De baar bevat 50 gram zilver met een zuiverheid van 99,99%.

Zilverbaar van 50 gram kopen?

Ga naar één van onze kantoren (link: kantoren) bij u in de buurt. We ontvangen u in een discrete ruimte. U kunt één baartje aanschaffen maar natuurlijk ook meerdere baren combineren. Onze adviseur legt u graag uit wat bij uw wensen past. U zult ervaren dat er veel mogelijk is. Zilverbaren van 50 gram zijn snel leverbaar. We handelen op de actuele koers en u kunt zowel contant als per bank betalen.

Betrouwbare zilverbaren

Goudwisselkantoor levert zilverbaren die LBMA gecertificeerd zijn. De London Bullion Market Association (LBMA) is een vereniging waar bekende smelterijen bij aangesloten zijn. Koopt u zilverbaren met het LBMA keurmerk? Dan weer u zeker dat uw baren voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En dus zijn ze gemakkelijk en wereldwijd verhandelbaar. Zilverbaren zijn ook altijd voorzien van keurmerken waardoor de echtheid goed is te controleren. Op deze keurmerken staan o.a. het gewicht en de zuiverheid vermeld. Vaak wordt ook de producent of zelfs een serienummer vermeld op de baar.

Zilverbaar van 50 gram kopen bij Goudwisselkantoor

Voor nu en voor de toekomst is het verstandig om uw vermogen deels in zilver om te zetten. Wij zijn u graag van dienst om dit te realiseren. Er is altijd een Goudwisselkantoor in de buurt. Kom bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. Welkom!

Binnen 3 stappen aankopen: 

Stap 1: Kom langs bij een van onze kantoren
Stap 2: Overleg met de adviseur in een discrete ruimte
Stap 3: Na betaling en akkoord ontvangt u de aankoop

 
Is mijn spaargeld nog wel veilig?

Bekijk hier de ervaring van familie Hofstee met het kopen van edelmetalen bij Goudwisselkantoor

Lees het verhaal
Waarom zilver kopen bij Goudwisselkantoor?
  • Geen lange levertijden en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten
  • Meer dan 80 verkooppunten in België en Nederland