Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Zilver terugkoop

Zit u tijdelijk krap bij kas? 

Verkoop nu uw zilveren kostbaarheden zoals armbanden, kettingen, zilveren servies, zilveren munten of oud tafelzilver bij het Goudwisselkantoor. Wat u ook aanbiedt, wij taxeren het voor u.

Hoe werkt zilver terugkoop?

Wanneer u en de taxateur overeenstemming hebben bereikt wordt er een terugkoopbewijs opgesteld. In dit terugkoopbewijs wordt het bedrag en de einddatum voor terugkoop vermeldt. Dit terugkoopbewijs wordt door beide partijen ondertekend en de taxateur zal het afgesproken bedrag uitbetalen. Wij zullen de stukken veilig bewaren in een beveiligde ruimte. De terugkoop van uw spullen is alleen mogelijk binnen de afgesproken einddatum.  

U betaalt geen extra kosten voor administratie of dienstverlening, geen afsluitprovisie en u bent gevrijwaard van een BKR-notering. U hoeft bij ons ook geen inkomensverklaring te overhandigen. 

Wanneer u even krap bij kas zit of wel wat extra geld kan gebruiken helpen wij u graag. Schroom niet en breng een bezoekje aan één van onze vestigingen. We hebben meer dan 70locaties door heel Nederland en België, ook bij u in de buurt. U kunt uw waardevolle zilver gratis laten taxeren.

Waarom zilver met terugkoop mogelijkheid bij Goudwisselkantoor?

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

De voordelen van Goudwisselkantoor
  • Meer dan 70 verkooppunten door heel Nederland en België
  • Geen lange levertijden en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Meer dan 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.