Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Munten terugkoop

Heeft u het financieel moeilijk en heeft u gouden of zilveren munten in uw bezit? 

U kunt uw gouden of zilveren munten of uw hele muntenverzameling verkopen bij het Goudwisselkantoor. Het maakt niet uit u losse munten of een verzameling aanbiedt. We accepteren zelfs uw oude bankbiljetten.

Hoe werkt munten terugkoop?

Wanneer u en de taxateur overeenstemming hebben bereikt wordt er een terugkoopbewijs opgesteld. In dit terugkoopbewijs wordt het bedrag en de einddatum voor terugkoop vermeldt. Dit terugkoopbewijs wordt door beide partijen ondertekend en de taxateur zal het afgesproken bedrag uitbetalen. Wij zullen de stukken veilig bewaren in een beveiligde ruimte. De terugkoop van uw spullen is alleen mogelijk binnen de afgesproken einddatum.

Een inkomensverklaring is niet nodig. Bij terugkoop hoeft u geen extra kosten te betalen voor onze dienstverlening of administratie. U hoeft ook geen afsluitprovisie te betalen en wordt gevrijwaard van een BKR-notering. 

Dus heeft u het tijdelijk financieel moeilijk? Schroom dan niet en bezoek een Goudwisselkantoor vestiging bij u in de buurt. Het Goudwisselkantoor heeft meer dan 70 locaties door het hele land. We taxeren uw waardevolle bezittingen geheel gratis.

Redenen om gebruik te maken van terugkoop van uw munten of oude biljetten bij het Goudwisselkantoor:

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

Waarom uw munten verpanden bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.
  • Meer dan 70 locaties in Nederland en België