Gratis taxatie of meer informatie?

0800 26 41 7

Goud terugkoop

Heeft u tijdelijk wat extra geld nodig? 

Verkoop nu uw gouden sieraden of munten bij het Goudwisselkantoor. Kettingen, armbanden, ringen, oorbellen, oude of nieuwe munten: het maakt niet uit wat u aanbiedt. De taxateur bepaalt, in uw bijzijn, op een discrete manier de waarde van uw bezittingen.

Hoe werkt goud terugkoop?

Wanneer u en de taxateur overeenstemming hebben bereikt wordt er een terugkoopbewijs opgesteld. In dit terugkoopbewijs wordt het bedrag en de einddatum voor terugkoop vermeldt. Dit terugkoopbewijs wordt door beide partijen ondertekend en de taxateur zal het afgesproken bedrag uitbetalen. Wij zullen de stukken veilig bewaren in een beveiligde ruimte. De terugkoop van uw spullen is alleen mogelijk binnen de afgesproken einddatum.

U hoeft voor het terugkoop geen inkomensverklaring aan ons af te geven. U bent gevrijwaard van een BKR-notering en betaalt geen extra administratiekosten of afsluitprovisie voor onze dienstverlening.

Wij helpen u graag in financieel moeilijke tijden. Kom snel langs bij een Goudwisselkantoor vestiging bij u in de buurt en laat uw gouden bezittingen vrijblijvend taxeren. 

We zetten de voordelen van terugkoop bij Goudwisselkantoor voor u op een rijtje:

✔ Hoge taxatie waarde
✔ Geen inkomensverklaring
✔ Zonder afsluitprovisie
✔ Geen administratiekosten
✔ Verzekerde opslag
✔ Vrijwaring van BKR – notering

Waarom goud terugkoop bij Goudwisselkantoor?
  • Gratis taxatie en zonder afspraak welkom
  • Privacy & veiligheid zijn gewaarborgd
  • Contante betaling of indien gewenst per bank
  • Ruim 30 jaar ervaring in goud, zilver en munten.
  • Meer dan 70 locaties in Nederland en België